fakir ürünlerinde üretim yeri prc yazıyor.3 gün önce saç kurutma makinam bozuldu. bosch aldım sözde alman malı ama oda çinde üretilmiş.yani çinde üretilmeyen bir ürün bulmak gittikçe zorlaşıyor.Çoğu bilmeyen isimden Türk malı zannediyor. Hausgarate alman malı ama çinde üretiliyorsa tabiki alman üretimi gibi olmaz
2009 da aldığım babyliss marka kullandım. On yıl oldu. Motoru artık devirden düştü. Ne zamandır alacaktım bir kit.. Gönlümde yatan bu değildi ama nasip bunaymış. Bana kaliteli geldi. Aparat seçenekleri çok fakat makas da olsa iyidi. Bıçak geniş önceki dardı benim.. Bakalım daha kesim yapmadım..Ben de aldım valla. Ne zamandır bu tarz, ucuz yollu birşeyler bakıyordum. Deneyip görelim fakir erkeğin bakım seti nasıl oluyor.
bunu hanım çeyizde almıştı 3. senesini dolduracak, hala güzel hala verimli, bence fiyat performans ürünü, tabi çok çok kaliteli yok çelik başlık yok yumuşak tutuş kalitesi değil ama işlevini hemen hemen dört dörtlük, belkide ben daha önce ucuzluk pazarında satılanlardan Remington Pg6130 buna terfii ettiğim içindir bilemedimSevgili F fikoloji abimin tavsiyesiyle Remington Pg6130 aldım mumnunum. Fakire şüphe duyan varsa bu cihazı gözü kapalı alabilirsiniz