- 23 Kas 2017
- 21,011
A
arven5959 A/V Receiver alacaksanız eğer desteklediği formatlara ve çözünürlüklere dikkat etmeniz lazım. 4K desteği olmayan AVR'den 4K video sinyali alamazsınız TV'nize. (TV'niz 4K ise eğer. TV'niz neydi unuttum.)
Umut Barış, teşekkür ederim bu sistemler herhangi bir dvd player a kurulabilir mi fi tarihinden eski bir dvd playerim var gerçi gönderder miş olduğunuz linkteki sistem mantıklı maceraya gerek yok sanırım sisteme güvensem görmeden alaçağım ama tekirdağda böyle bir sistem yok olsa hemen alacağım
[QUO
Umut Barış, 55ru7105
[/QU@albanez, üstat bu konuda nasıl yardım edebilirsiniz bu işler bütçe isteyen işler bizler dar gelirli insanlarız bizim istediğimiz bizi ses olarak tatmin etsin yeter çok üst düzey olamayan başlangıç sistemi yeter şu an 4k tv var onlafilim izleyecek internetim yok evimin önünden fiber internet geçiyor benim evim aile apartmanı olduğu için fiber alamıyorum ttnet eski 16 mb internet kullanıyorum daha düzgün online filim açmıyor bir netfix izleyebiliyorum o da internetten dolayı görüntü net değil nasıl bir sistem kurmalıyız
Umut Barış, mi box codec çözer mi konusunu sanırım ben yazdım sizin tavsiyeniz olan daha ekonik bir sisteme yöneleceğim İnterneti m de çok hızlı olmadı ğı için tam verim alamayacağım tvden 4k olayı şuan yalan internetten dolayı ama ieri doğru güzel bir sistem toplayacağım fikirlerinden istifade edeceğim
[QUO
Umut Barış, 55ru7105
[/QU@albanez, üstat bu konuda nasıl yardım edebilirsiniz bu işler bütçe isteyen işler bizler dar gelirli insanlarız bizim istediğimiz bizi ses olarak tatmin etsin yeter çok üst düzey olamayan başlangıç sistemi yeter şu an 4k tv var onlafilim izleyecek internetim yok evimin önünden fiber internet geçiyor benim evim aile apartmanı olduğu için fiber alamıyorum ttnet eski 16 mb internet kullanıyorum daha düzgün online filim açmıyor bir netfix izleyebiliyorum o da internetten dolayı görüntü net değil nasıl bir sistem kurmalıyız
bu sistem güzel mi ? ayaklı olması daha iyi olur benim için. İstanbuldayım aslında arkadaşa yakın.İkinci el sistem toplayabilirsiniz tabi ama hoparlörlerin çıkışı gücü veya ürettikleri desibel seviyeleri aynı olmalı.
Aksi takdirde biri diğerini ne yaparsanız yapın baskılayacaktır çünkü mühendislikleri farklı.
5 hoparlör, 1 aktif subwoofer, 1 adet a/v receiver alarak da bir sistem toplayabilirsiniz tabi.
DVD veya Blu-ray'li hazır sistemler daha kolay ve daha ucuz diye tavsiye etmiştim.
İstanbul'da şu sistem mesela güzel bir fırsat, denk gelmişken paylaşayım;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mi-box'a takacaktınız ama sanırım?