Umut Barış, ikinci elde dikkat edeceğimiz hususlar nelerdir biraz yazmışsınız ama bu konuda tamamen yabancıyım sahibinden com adresine bakıyorum yeni 5+1 pahalı eskiler ise 10 senelik filan uygun 5+1 ler var bilmediğim için soruyorum hem ekonomik olsun hemde beklentileri karşılasın dersek 10 senelik 5+1leri hangi sınıfta değerlendirme biliriz
Umut Barış, netfix izliyorum genel tercihim tv sinema izlemek için
Merhaba alacağınız sistemde mutlaka bir av receiver olmalı, optik çıkış ve hdmi şart, dts, dts hd, dolby digital ve DD plus olursa iyi olur, daha yeni sistemler örneğin dolby atmos içeren sistemler daha pahalı olacaktır. Netflix için de yeni kodecleri kullanmak için mutlaka en üst pakete abone olmak gerekiyor, alt paketlerde dolby digital veriyor netflix. Şimdi bütün bunlardan sonra kendi düzenimi anlatayım benim elimde 255w lık Samsung ht ds 100 b 5.1 home theatre sistem var, televizyonum vestel 65 ub 9100, ikisi arasında optik kablo ile bağlantı yaptığımızda, tvden ses ayarlarında sayısal çıkışı sıkıştırılmış seçmemiz lazım, bu durumda Netflixte dd olarak 5.1 ses alabiliyoruz, eğer sistemin içine bir xbox sokarsak o zaman dts ses de alabiliyorum, bu durumu gözönüne alarak ucuz yollu seçim yapılabilir, ama anfisi olmayan bir 5.1 speaker seti arkadaşların da dediği gibi kesinlikle işe yaramayacaktır. ?Umut Barış, netfix izliyorum genel tercihim tv sinema izlemek için
Umut Barış, çok memnun olurum ses sistemleri hakkında inanın çok bilgim yok bu konuda yardımını çok. Memnun eder Tekirdağ /çerkezköy de oturuyorum
Alttaki benim dvd player li 14 yıllık sistemim buna kendi özel kabloları ile analog olarak speakerları bağlıyoruz, sonra optik kablo ile tvye bağlıyoruz sonuç 5.1 ses, ben sana bir kaç tane örmek bulayımAragorn, inanın ki ben sadece televizyonu n fişini takan biriyim☹☹inanın ki av recever nedir onu dahi bilmiyorum bana uygun bir sistem yazarsanız ne gerekli ancak o şekil sistemi toplayabilirim yani biraz hazırcı biriyim örneğin siz sisteminizin tek tek parça parca yazarsanız sizlerin yardımları ile bende bir sistem toplayabilirim de
diğim gibi ben bu işlerden anlayan biri değilim