Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Ki ceza alsa bile vazgeçmiyor.
Çünkü o bir kadın... Yaşının önemi yok.
Ki ceza alsa bile vazgeçmiyor.
İkinci Karatay olan bu sarı kafa hocam... Hakikaten mal çıktı bu ya.Ne yani şimdi Ercüment Ovalı ismi, İkinci bir Canan Karatay mı oldu diyorsunuz?
Hocam Canan Karatay bence yanlış-doğru inandığını söylüyor. Ki ceza alsa bile vazgeçmiyor. Burada ise konuyu evirme-çevirme var. Ben ikisini aynı kategoride değerlendiremiyorum. Ama en doğrusunu Allah bilir.
Bende ekşi sözlük yazarıyım sana tek kelime diyeceğim
Ekşi sözlük hiç bir şeyi beğenmeme timi iş başında. Suserlar arasında biz böyle deriz,var sen anla hocam. (Bu söz aslında küfürlü de burada yazmadım)
Ekşi sözlük hiç bir *** Beğenmeme deriz hatta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bkz ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Herhalde birşey paylaşmadan çalışamıyor. Bu adamı görünce maske aklıma geliyor. Buda çözüm olmazsa internete saatli giriş izni verecekler galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gündem olma çabası gibi geldi yaptığı hareket.
Ki alanı olan bir konu değil, ben şahsen aşı geliştirebileceğini düşünmüyorum.
ilaveten, aşıyı yaptın, test ettin, seri üretime geçtin, DE namıssız virüs mutasyon geçirdi, haydi geçmiş olsun.Aşı gelişir gelişir de ne kadar etkili olur. Ne olur onu zaman gösterir. Çok biliyorsan kendin yap denilmesini istemem. Ama aşının bir sürü türü vardır. En basitin de adamın balgamını al, kaynat, al sana inaktif aşı. Asıl sorun yapıldıktan sonra başlıyor. Ne kadar işe yarar, kimlere yapılmalı, kimlere yapılmamalı, kaç dozda etkili, ne kadar süre korur, kısa ve uzun vadede oluşturduğu yan etkiler neler vb. bir sürü soruya cevap bulmadan aşının olmasının bir mantığı kalmıyor.
Ayrıca aşıyı geliştirmeye çalışan kendi değil bir ekip. Ovalı ise ekibin yerine pr yapan kişi
Faz4'e geçebilmek her ekibin harcı değil gibi gözüküyor.Aşı gelişir gelişir de ne kadar etkili olur. Ne olur onu zaman gösterir. Çok biliyorsan kendin yap denilmesini istemem. Ama aşının bir sürü türü vardır. En basitin de adamın balgamını al, kaynat, al sana inaktif aşı. Asıl sorun yapıldıktan sonra başlıyor. Ne kadar işe yarar, kimlere yapılmalı, kimlere yapılmamalı, kaç dozda etkili, ne kadar süre korur, kısa ve uzun vadede oluşturduğu yan etkiler neler vb. bir sürü soruya cevap bulmadan aşının olmasının bir mantığı kalmıyor.
Ayrıca aşıyı geliştirmeye çalışan kendi değil bir ekip. Ovalı ise ekibin yerine pr yapan kişi
ilaveten, aşıyı yaptın, test ettin, seri üretime geçtin, DE namıssız virüs mutasyon geçirdi, haydi geçmiş olsun.