Öncelikle cevabınız için teşekkürler, inceleme videonuzu da izledim.
malum yarın 11.11 belki onvo 65500 tekrar 5500 bandına düşer, aslında videolarınızdan yola çıkarak
1. Regal 55r752u (internette bulamadım satışa kapalı)
2. Onvo 65500
3. Toshiba 58UA2063DT (daha önce incelediğiniz a101 satış)
sıralama bu şekilde oluştu.
önerileriniz için tekrar teşekkürler
Kolay gelsin
2. Onvo 65500 videonun 25 dk sonrası bilğilendirilme isteklerinize uygun mu ? ( seçim )
Hangi ürün olursa olsun kendi gözünüzle görmeniz fayda vardır düşüncesindeyim . ( showroom )
Onvo 65500 tekrar 5500 bandına düşer .
Bence düşmez :
ONVO OV65500 65'' ULTRA HD WEBOS SMART LED
Model arz talep ? , stok ? , satıcı adeti , vs . etkisi .
Diğer
Onvo konuşuluyor , diğer tüm yaşantımız için sürü psikolojisi ( videolar izlemeniz ) ve fiyat çıkıyor .
ÖRNEK :
Satış ( ön panel satın aldığımız )
Yönetim ( arka panel ) tüm ürünlerin için kaç o ürüne bakılmış görüyor ve diğer satıcılar ( rakipler ) diğer firmanın satış fiyatına bakıyor .
Satış ( ön panel ) indirimli ürün adeti yazıyor ve süre veriyor az kaldı ürün kalmayacak . ( taktik satışları )
Niye fiyat indirilsin ( belirli stok ? arz talep ) .
İndirim olması için : model eski kalırsa indirim veya fazla kazançtan elinden çıkarmak için .
satıcıların çokluğu ( rakip satış çekişmesi ) , Geri gelmiş iade ürünler ( olabilir diyorum bilmemeyiz ) .
reklam satışı , bu ürüne yönlendirilme . stok fazlalığı , müşteri azlığı , diğer firmalar yönelme , vs gibi
spot ürün ,
Ürünleri satışında satıcılara destek veriliyormuş Hepsiburada ve tredyol ne kadar doğru .
Bir nevi reklam gibi herhalde olabilir .
İki firma birbirine girmişler rekabet ? diyorlar
Kolay gelsin .