Ben sadece kullanıcıyım .
Takıldığımız kısım bilğiler edindikten sonra olması gereken
Panel teknolojisi. Ekran çözünürlüğü Boyutu. Hertz değeri. İşletim sistemleri. Ses sistemi. vs gibi ilerisi
Sonra firmanın tv paneli alınan tv ile uyuşmama durumu ( denilen özelikleri tam vermiyor az veriyor . ) bir nevi arıza bulutma vs gibi durumlar )
Bize vadedileni tam veremiyor . aynı kalite yok .
Varsdayımdır . Biri alıyor bulutma var , biri alıyor piksel var , biri alıyor hiç bir şey yok , biri alıyor yolda hasar veriyor vs gibi .
Az çok su götürür çok belirğin arıza yoksa kendine göre renkler ve görüntüden zevk alıyorsanız bence sorun yok .
Tabilki kalite kalitedir . kalitede para demektir .
Komşu aldı 50 inç .
Merhaba . Komşum lg televizyon almış , telefon etti servis bu gün gelecek bir zahmet ilğilenirsin . Testlerin çeşitleri neler ve hakkında bilğiler istemi ? ve diğer yapılması gereken durumlar ve tavsiyeleriniz . Emanet olunca . Teşekkürler .
tavsiyeforumu.com
Böyle komşuya mal satılır , hiç bir bilğisi yok , emanet baktım , kendime aldım gibi davramdım .
Doğrumu yaptım bilmiyorum . Servis beni kara listeye almamıştır .
Güzel gösteriyor benim gözüm ile .
Bildiğiniz üzere markalar var .
Görerek izleyecek seçim her zaman iyidir . İnternette gördim internetten aldım .
Artısı eksisi ile 58 inç Ovno Tv yi tercih ettim .
Yerimde ( oda ) 58 inç tv için müsaitti .
65 inç tv müsait olsada hem pahalı ve büyükdükçe görüntü kalitesi durumu ve diğer markalar var ama kalite , pahalı ? )
( paneli yandan ve renk görseli ? ) bu kadar olacağını tahmin edemedim .
İki tv ile karşılaştırma yapılınca göz görüyor kaliteyi .
Diğer . tv alım bedeli para yarı yarıya fark ( mutlu eden kısmen )
Tuzsuz yemek yedik aç kalmadık .
65 inç ve üstü inç büyüdükçe ?
Benim için sade tv olsun iyi olsun , istersem isteğim cihaz tv box vs gibi cihaz alırım .
Tv yok .
Şimdi 58 inç Onvo tv hediye geldi düşünüp seyretmenin tadını almak istiyorum .
Zaman geçtikte bu tv nin ( Onvo ) kapasitesi bu kadar deyip ve yarı yarıya fiyat ile aldık diye avunuyorum .
Tadımın kaçması kapıdan girişte tv açık iken yandan beyazlıklı görüntü görünce oluşuyor .
Ben kararınızı etkilemek istemem ama bu Lg tv görüntü gösterdiğinde renkler gözünüze güzel gözüküyorsa ve hızı iyi ise
karar sizindir .
Tvler belli üst tercihler yapmışınız beklentinizde büyük oluyor .
Esasında tv üretimi sorunları : varsayım : sıfır araba almışın çizik var .
Bu yüzen benim hiç sesimi çıkarmamam gerekir bu durumda .
Karar verecek : Gözünüz demeyeyim aile gözünüz demek gerek ama sizden başka biri sorun etmiyorsa karar sizindir .
Benim düşüncem Lg . Kolay gelsin .