Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Yaptıklarınız, yardımlarıniz tartışılmaz. Ben espri ile karışık kendi yorumumu yapıyorum. Alan kişilere de kırıcı olmak istemem asla. Tercih edip mutlu olan illaki vardır. Ben tamamen kendi görüşümü espri yoluyla ifade ettim ?Abi alınabileceklerden fiyatından dolayı kaçıyoruz, bu ürünlerden de her sorun gözümüze battığı için kaçıyoruz, böyle olunca ''ne alsın vatandaş?'' sorusu askıda kalıyor
Daha önce bu OV65500 tv yi alıp VB sorunu nedeniyle iade eden sevgili dostumuz KALİTELİ diye gidip NANOCELL teknolojisi ile üretilen LG tv aldı.
Sonuç bu.
Dostumuz ''Artık bıktım'' diyor tv işlerinden. Halen aklında ''iade etsem mmi etmesem mi'' düşünceleri var ki zaten görselini kullanabilmek adına izin istemek için görüştüm kendisiyle, aklında halen soru işaretleri yok değil hani.
Hakikaten biz de çıkmaza giriyoruz.
Vatandaş ''İyi de abi ne alalım?'' derken biz de vatandaşa ''İyi de abi ne önerelim?'' demek zorunda kalıyoruz.
Haa yukarıdaki görsel sadece o ekranda o hatayı veren bir durum, genel anlamda üründen şikayeti yok tüketicinin lakin bu gün 65'' nano serisi bir tv nin ortalama fiyatı ile bu konu başlığındaki tv nin fiyatı mukayese edildiğinde de beklentiler farklı olmuyor değil. Dolayısı ile bu tarz ürünleri satın alanların da beklentilerini belli seviyelerde tutması gerektiğini daha önce de defalarca vurguladık.
Gönül istiyor ki herkesin ekonomik durumu müsait olsun, herkesin evinde her odada bir oled tv olabilecek kadar paramız olsun ama durum ortada
Bu tv nin ana inceleme videosunda özellikle vurgulayacağım hususlardan birisi HDR performansındaki nits yetersizliği olacak mesela.
Bu ürünleri bu nedenle inceleyip görüş paylaşıyoruz ki hiş bir tüketici ürünü aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramasın