Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
Etme babaooo, bu kadar saçmalıkla buraya kadar gelmişkenabi 6. sezonu izlemeyin.
İmza: Bir Dost
![]()

Etme babaooo, bu kadar saçmalıkla buraya kadar gelmişkenabi 6. sezonu izlemeyin.
![]()
Valla bir zamanlar benim Turk.Net internet üyeliği vardı, bir türlü iptal etmeye yanaşmadılar, bir arkadaşın uyarısıyla telefondaki kişiye böyle söyledim. Baktım iki saat sonra iptal mesajları düşmeye başladı.Abi deli fikirler havalarda uçuşuyor![]()
abi 6. sezonu izlemeyin.
![]()
Güzel bir starwars kültü bazı yerleri orjinal kurgunun dışında olsa da.Mandolorian bugün dikkatimi çekti ama başlamadık, lostun 5 sezonu bugün itibariyle bitti, birkaç güne değerlendiririz![]()
O zaman benim kalemim diyebilirimGüzel bir starwars kültü bazı yerleri orjinal kurgunun dışında olsa da.
Aman abiler yanlışlıkla spoiler yemeyelim lütfenKesinlikle. Bırakın hatırası yaşasın.![]()
Değerli eğitimciler, sevgili anne babalar,Bizim hatun önceleri Kore Dizileri yok diye ırın gırın etti ama şimdi biz benim ilk defa izlediğim LOST dizisini oradan sorunsuz izliyor olmanın mutluluğu ile ilerliyoruz. Bana göre içerik oldukça eksik, Çok sayıda eski yapımlar var ama ben yine de izliyorum özellikle Star Wars Serisine yine başladım
Aramadım henüz ama bakayım Top Gun veya Yıldırım Günleri gibi Tom Cruise filmleri var mı acaba eskilerden bilemiyorum.
Yayın kalitesi anlamında ntflx den aşaı kalır yanı pek yok gibi, videolarda ileri geri sarma kısmı Amazon Prime da olduğu gibi tek tuşa basınca otomatik 5sn ileri atacak veya geri alacak şekilde dizayn edilebilir o kısmını ben sevmedim özellikle altyazı takibinde geri dönmekistediğinde kesinti oluyor sıkıcı oluyor haliyle.
Eğer oyunlar veya dijital eğlence alanında da yeni şeyler keşfetmek isterseniz, güvenilir bir platform olanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sitesine bir göz atabilirsiniz. Orada pek çok popüler oyunun fırsatları ve içerikleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Keyifli izlemeler ve iyi eğlenceler!