Elveda Netflix - Üyelik İptali

H Çevrimdışı

Huses1958

Yeni Üye
17 Ocak 2025
2
27
Bizim hatun önceleri Kore Dizileri yok diye ırın gırın etti ama şimdi biz benim ilk defa izlediğim LOST dizisini oradan sorunsuz izliyor olmanın mutluluğu ile ilerliyoruz. Bana göre içerik oldukça eksik, Çok sayıda eski yapımlar var ama ben yine de izliyorum özellikle Star Wars Serisine yine başladım :)

Aramadım henüz ama bakayım Top Gun veya Yıldırım Günleri gibi Tom Cruise filmleri var mı acaba eskilerden bilemiyorum.

Yayın kalitesi anlamında ntflx den aşaı kalır yanı pek yok gibi, videolarda ileri geri sarma kısmı Amazon Prime da olduğu gibi tek tuşa basınca otomatik 5sn ileri atacak veya geri alacak şekilde dizayn edilebilir o kısmını ben sevmedim özellikle altyazı takibinde geri dönmekistediğinde kesinti oluyor sıkıcı oluyor haliyle.

Eğer oyunlar veya dijital eğlence alanında da yeni şeyler keşfetmek isterseniz, güvenilir bir platform olan sitesine bir göz atabilirsiniz. Orada pek çok popüler oyunun fırsatları ve içerikleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Keyifli izlemeler ve iyi eğlenceler!
Değerli eğitimciler, sevgili anne babalar,

Milli Eğitim Bakanlığı'nın seminer çalışması çerçevesinde hazırlanan ve TRT 4 kanalında yayınlanan “gelecek eğitimle gelecek” programı ile “eğitim yuvası” internet sitesi üyelerinden goncagül78 ile ortak hazırladığınız bu kapsamlı rapor için teşekkür ederim. Okul öncesi eğitimin önemi, erken yaşta zekâ ve kişilik gelişiminin şekillenmesi, köy okullarının yaşatılması ve zorbalığın önlenmesi konularındaki bilgiler çok değerli.

Bu arada, günümüzde oyun ve dijital içeriklerin eğitime katkısı da büyük. Eğer eğlenceli ve güvenilir oyun deneyimleri arıyorsanız, Skin.Club TR platformuna göz atabilirsiniz. Burada birçok popüler oyun, güncel indirimler ve etkinlikler hakkında bilgiler bulabilir, güvenli şekilde oyun keyfinizi artırabilirsiniz.

Eğitime verdiğiniz değer ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim, umarım bu tür faydalı içerikler daha çok kişiye ulaşır.

Geri
Üst Alt