T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şimdi baktm 12v20a trafo 250watt çekiyormuş 25 tane led ampul eder
valla hiç denemedim ama daha öncesinde daha az led koymuştum 8,9 amperlik bir adaptör vardı yetiyordu fazlasını koyunca küt diye gitti sonra bende bunu aldım taktım ama ayrıca odanın hemen girişine kapı üstüne hem asma tavan gibi hem,de raf vazifesi gören bir yer yaptım rafın iç tarafı rgb led döşeli altıda spot led ? ??var onun için amperini yüksek tuttum30 amper kaç watt çekiyor Osman abi. Milletin ocağına incir ağacı dikmesin.
valla hiç denemedim ama daha öncesinde daha az led koymuştum 8,9 amperlik bir adaptör vardı yetiyordu fazlasını koyunca küt diye gitti sonra bende bunu aldım taktım ama ayrıca odanın hemen girişine kapı üstüne hem asma tavan gibi hem,de raf vazifesi gören bir yer yaptım rafın iç tarafı rgb led döşeli altıda spot led ? ??var onun için amperini yüksek tuttum
sıkıntı yok bizde kardeşim 3 daire var 2 si bizim biri dükkan onun kapısı bacası herşeyini ayırttım birtek dublex var oda yabancı değil 50 yıllık komşum herşeye uyar zaten ne işleri olsa ben yaparım sorun değil zaten çalışma odasını,da çok fazla kullanmıyorum takım almaya ufak,tefek elektirik,elektronik işlerinde birde eve kadınlar geldiğinde kaçmak için ?360 watt emiyor abicim. Sen milletin vebaline girme boşver.
philips kaliteli birşey yapmış gibi görünüyor ama karta ulaşmasını zor yapmışlar devre sağlam olmuş
Hanım ile kemer sıkma uygulamasına başladık (kemer son noktada) kettle ve çaycıyı kaldırdık fırın yemeklerinide arası yapmaya karar verdik bazı avizelerde 3 ampul vardı 2 ye düşürdüm 2 akşamdır elektrikler kesiliyor mum yakıyoruz elektrik şirketi bizi düşünüyor fazla elektrik yakmasınlar diye elektriği kesiyorTasarruf işinin ampulle olmayacağını asansörsüz binaya bu ay sadece 18 lira elektirik faturası geldiğinde anlamadım. Bence tasarruf; kattle, ütü, fırın vs. kullanım miktarını düşürerek yapılır artık ??
Umarım ömrü de iyi olur.Dün Panasonic 10 led ampulden bende sipariş geçtim.
Umarım ömrü de iyi olur.
powerkey bakımsız 3 yıl çalışmışsa ya bakım yapmışsındır yada günde toplasan 1 saat çalışıyordur , yoksa büyük şans o kadar dayanmasıPowerkey 3 Yıldır kullanıyorum.
Hepsijet fiyasko 10 günde geldi kargomKargoya 3 gün önce verildi daha gelmedi satıcı batmandaymış uzak satıcılardan ürün almamak lazım
Kargo hepsi jet kargonun nerde olduğunu bile yazmıyorlar transfer sürecinde diye ibare var...