sıcak ve ılıman illerden oy alsa neyse, kara kışı tüm benliği ile köküne kadar hisseden yerlerden oy alabiliyor. yüklü faturalar gelecek. üşüdükçe, alnı secdede deyip ısınırlar herhalde.nasıl olsa oy endişesi yok ey chp ey abd ey ingiltere ey rusya ey yunanisten der bir kaç kükrer oyları gene alır.
Nolacadı? Bedava mı olacadı?
Hocam en son Allah yapıyor demişlerdi. Mevzu yaratana kadar gitti yani daha ötesi yokŞimdi bu zamları dış güçler mi yaptı, yoksa cehape mi ? İhale kime kalacak
Valla öyle. Herkes herşeye çatır çatır ekleme yapacak.An itibariyle Ankara’da 19lt Hayat Su Damacana 30 liradan 34 liraya çıktı. Hiç affetmiyor hemen yapıştırıyorlar zammı. Sessiz kalan kesime anlam veremiyorum. İçtiğimiz suya yazın yaklaşık 200 lira veriyoruz, içmediğimiz suyada 100 lira civarı. Yazık bu vatandaşa! Zamlar hemen aşağı doğru yansıtılıyor!
An itibariyle Ankara’da 19lt Hayat Su Damacana 30 liradan 34 liraya çıktı. Hiç affetmiyor hemen yapıştırıyorlar zammı. Sessiz kalan kesime anlam veremiyorum. İçtiğimiz suya yazın yaklaşık 200 lira veriyoruz, içmediğimiz suyada 100 lira civarı. Yazık bu vatandaşa! Zamlar hemen aşağı doğru yansıtılıyor!
Sağlıklı olup olmadığı belli olmayan damacana suya sürekli para vermektense bir kez yatırım yapıp su arıtma sistemi kurmanızı tavsiye ederim. Ben yaşadığım yerde su içilemez değil, fena değil kirecini kırmak istemiştim. 1-2 ve 3. kademe filtreler (Partikül ve aktif karbon) kullanıp içimini yumuşattım. Eğer içilemez durumdaysa membran da kullanabilirsiniz. Kendiniz yapabilirsiniz sistemi. İndirimleri kovalarsanız daha da uyguna gelir hatta.An itibariyle Ankara’da 19lt Hayat Su Damacana 30 liradan 34 liraya çıktı. Hiç affetmiyor hemen yapıştırıyorlar zammı. Sessiz kalan kesime anlam veremiyorum. İçtiğimiz suya yazın yaklaşık 200 lira veriyoruz, içmediğimiz suyada 100 lira civarı. Yazık bu vatandaşa! Zamlar hemen aşağı doğru yansıtılıyor!
Hocam birkaç kez arıtması olanlardan denedim lakin lezzeti kuyu suyu gibiydi. Su konusunda damak tadım hassastır, içerek size yöresini tahmin edebilirim Hayat Su Nestle ve Pınar beğendiğim tadlar arasında, eskiden Çine Madran alırdık o suyun tadı kaçınca bunlara geçtik. Belirttiğiniz sistemleri sanıyorum çok büyük ilk yatırım maliyetlerine kurulabiliyor. Benim için olmasa bile bu konuda bilgileri güncel bir konuda paylaşabilirseniz birilerini bu giderden kurtarabilirsiniz. Yakın zamanda dünyanın en kaliteli ve içilebilir sularının olduğu bir ülkeye yerleşeceğim ve çeşmeden akan bu kaliteli sular tam tamına BEDAVASağlıklı olup olmadığı belli olmayan damacana suya sürekli para vermektense bir kez yatırım yapıp su arıtma sistemi kurmanızı tavsiye ederim. Ben yaşadığım yerde su içilemez değil, fena değil kirecini kırmak istemiştim. 1-2 ve 3. kademe filtreler (Partikül ve aktif karbon) kullanıp içimini yumuşattım. Eğer içilemez durumdaysa membran da kullanabilirsiniz. Kendiniz yapabilirsiniz sistemi. İndirimleri kovalarsanız daha da uyguna gelir hatta.