Arıtma suyu şiddetle tavsiye ediyorum. Benim 8 filtreli 12 litre kapasiteli aritmam var. 2000 tl ye almıştım. Gayet memnunum. Kahve seviyorsaniz eğer kahve içinde uygun bir su elde etmis oluyorsunuz. Yahut akvaryumunuz varsa ozmoz filtresen ciktiktan sonra bir musluk koydurup (3-5tl) ye hazir akvaryum suyunuzda var. Aslında bir ürün ile birden çok işlemi yapabilirisiniz.An itibariyle Ankara’da 19lt Hayat Su Damacana 30 liradan 34 liraya çıktı. Hiç affetmiyor hemen yapıştırıyorlar zammı. Sessiz kalan kesime anlam veremiyorum. İçtiğimiz suya yazın yaklaşık 200 lira veriyoruz, içmediğimiz suyada 100 lira civarı. Yazık bu vatandaşa! Zamlar hemen aşağı doğru yansıtılıyor!
Ne mutlu size. Hayırlısı olur hakkınızda inşallah.Hocam birkaç kez arıtması olanlardan denedim lakin lezzeti kuyu suyu gibiydi. Su konusunda damak tadım hassastır, içerek size yöresini tahmin edebilirim Hayat Su Nestle ve Pınar beğendiğim tadlar arasında, eskiden Çine Madran alırdık o suyun tadı kaçınca bunlara geçtik. Belirttiğiniz sistemleri sanıyorum çok büyük ilk yatırım maliyetlerine kurulabiliyor. Benim için olmasa bile bu konuda bilgileri güncel bir konuda paylaşabilirseniz birilerini bu giderden kurtarabilirsiniz. Yakın zamanda dünyanın en kaliteli ve içilebilir sularının olduğu bir ülkeye yerleşeceğim ve çeşmeden akan bu kaliteli sular tam tamına BEDAVA
O yalan evet resmi olarak aslında öyle ama hiç bir zaman o fiyatlar da gelmiyor çoğunlukla daha ucuz geliyor mesela bizim elektirik kullanımı bu ay 250kw oldu 440 TL geldi 600 TL ye yakın bir ücret çıkması gerekirdi240 kw kadar kw fiyatı 1,73 tl
240 kw üzeri kw fiyatı 2,58 tl
240x1.73= 415O yalan evet resmi olarak aslında öyle ama hiç bir zaman o fiyatlar da gelmiyor çoğunlukla daha ucuz geliyor mesela bizim elektirik kullanımı bu ay 250kw oldu 440 TL geldi 600 TL ye yakın bir ücret çıkması gerekirdi
O hesap öyle miydi ya ben direk 2.58 ile çarpıp ucuz gelmiş diyordum240x1.73= 415
10x2.58= 25
toplam= 440.
birim fiyatlar giydirilmiş ise normali bu.
Fabrika mi işletiyorsunuz o ne öyle yaGeçen ay elektrik faturam 1.678 TL gelmişti.
Bu ay 1.450 TL geldi.
Daha fazla bekliyordum ama 3 lü tarifeyi bu sefer güzel uygulamışım.
Halk zamlardan memnun fitne çıkarmayın,
bak ararıım 155
Çamaşır makinesi ayda 5 sefer mi gunde 5 sefer mi24 saat klimam çalışıyor.
Kışın 24 saat 2 klima çalışacak 3.000 TL civarı gelir.
Hergün bulaşık makinesi 1 sefer.
Çamaşır makinesi 5 sefer çalışır.
2 televizyon bütün gün açık vs vs.
Yani normal kullanım bunlar. Bende bir problem yok.
Emekli aileyiz ek gelir oğlumuz var.
250 kw diyorsunO yalan evet resmi olarak aslında öyle ama hiç bir zaman o fiyatlar da gelmiyor çoğunlukla daha ucuz geliyor mesela bizim elektirik kullanımı bu ay 250kw oldu 440 TL geldi 600 TL ye yakın bir ücret çıkması gerekirdi