Elazığ da 6,8 deprem

Allah tüm vatandaşlarımızı daha beterinden korusun , Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin ,zor durumda olanların yardımcısı olsun inş.

Hayırlı akşamlar vallahi ben evdeyim hiçbir şey hissetmedim ama bizim yakın mahallelerde sokaklarda ateş yakılmaya başlandı çığlık sesleri gelmeye başladı 1 saat önce atılan Snepleri gördüm Merak Edip Yazdığın için İlgine Çok Teşekkür ediyorum abi İyiki Varsın.

Turkiyenin her yeri az yada cok sallaniyor (:

Allah korusun hepimizi.

Elazığ maden gezinliyim..
Çok sevdiğim arkadaşım ve köylüm olan Meriç, oğlu ve 7 aylık eşi enkaz altında.. Dualarınızı esirgemeyin

Son düzenleme:
Rabbim muhafaza eyle
Rabbim yardım eyle
Rabbim kolaylıklar ver inşallah (Amin)
?

ben Trabzonda hissetmedim.belki kırsalda olduğumdandır.en son geçen sene mi yoksa daha öncemiydi biraz hafif zelzele hissetmiştim
edit .akçaabat tarafında hissedildiği söyleniyor

Son düzenleme:
Arkadaşım Meriç çıkarıldı. Sağlığı iyi çok şükür. Oğlu da ve eşi de inşallah iyidir

Son düzenleme:
Arkadaşım Meriç çıkarıldı. Sağlığı iyi çok şükür. Oğlu da ve eşi de inşallah iyidir
Haberleredeki kişiler sanırım. Rabbim sağ salim hepsini birbirine kavuştursun inşallah.

Bu yıkılan binanın olduğu bölge için, Yazları tercih edilen, kış mevsiminde çok oturulmayan bir bölge olduğu, o nedenle binanın çok dolu olmadığı bilgisi var. Doğrumudur sizce bölgesel olarak?

Bizim buralarda da mesela yaz gelince gidilen yayla evleri var, Eylül Ekim dedi mi geri gelirler kış mevsimi orada yaşanmaz diye. Onun gibi bir durum mu acaba?

allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Geri
Üst Alt