Ekşi sözlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence övme yok varsa bile sadece şunu belirtmek isterim takma isimde olsa nick te olsa herkes kendi asaleti kadar yazar.

sikayet edelim ben ettim adamin nickinin sag tarafinda uc nokta var oradan mailinizi girerek aciklamaya uslup hakaret iceriyor yazip sikayette bulunabilirsiniz, bulunabiliriz. @Sota basgan her ne kadar övmüş dese de o kelimelerle forumun ismi ayni cümle icinde olmamali. haydi forumdaslar goreve...
Üslubunu tavsip etmediğini belirttim.
Eksi yazarı (killikurabiye) yüksek ihtimal servislerin toplandigi bir forumla yaşadığımız polemiğe istineden

O foruma gömmek adına cümlesini argoyla harmanlayarak mesajini atmış.

Yazılandan benim anladığım bu.

Ekşi çok başka bir mecra dostlar, çok muhatap almaya gerek yok bana kalırsa

Gençler ,ben sizler gibi düşünmüyorum,düşünmediğim için de bu konuyu yazdım zaten,yoksa kullanıcının ne demek istediğini biliyorum,bana göre hakaret var ,servisler kimlerdir bizim forumda,ayrıca varmıdır yokmudur bilmem ,tanımıyorum ama en azından tamircilerimiz var içimizde ,farklı dille anlatabilirdi ,ben teşekkür etmiyorum doğrusu.

Gençler ,ben sizler gibi düşünmüyorum,düşünmediğim için de bu konuyu yazdım zaten,yoksa kullanıcının ne demek istediğini biliyorum,bana göre hakaret var ,servisler kimlerdir bizim forumda,ayrıca varmıdır yokmudur bilmem ,tanımıyorum ama en azından tamircilerimiz var içimizde ,farklı dille anlatabilirdi ,ben teşekkür etmiyorum doğrusu.
Küfür ederek hak savunulmaz haklısın emmim

isteksiz yapılınca bu kadar oluyor demek ki

Otobüs şoförü, muavin ve yaşlı teyze arasında geçen "zahmet" temalı bir fıkra var, onu çağrıştırdı bana... :dil

Bende senin gibi düşünüyorum üstad. Böyle övmek olmaz.

Meyve veren ağaç taşlanır, bunu unutmayın derim.

Bugün ekşi de tavsiye forumu başlığını gördüm. İğrenç bir yorumla karşılaştım.

Bunun yorumu yapılmıştı.

Durup bunlara bakarsan ilerleme mümkün olmaz. O öyle der bu böyle. Adam olumlu düşünmek zorunda da değil. Sallayın gitsin, tüm insanların aynı konuda aynı şeyi düşündüğü hiçbirsey yok ?

Geri
Üst Alt