Üslubunu tavsip etmediğini belirttim.sikayet edelim ben ettim adamin nickinin sag tarafinda uc nokta var oradan mailinizi girerek aciklamaya uslup hakaret iceriyor yazip sikayette bulunabilirsiniz, bulunabiliriz. Sota basgan her ne kadar övmüş dese de o kelimelerle forumun ismi ayni cümle icinde olmamali. haydi forumdaslar goreve...
Küfür ederek hak savunulmaz haklısın emmimGençler ,ben sizler gibi düşünmüyorum,düşünmediğim için de bu konuyu yazdım zaten,yoksa kullanıcının ne demek istediğini biliyorum,bana göre hakaret var ,servisler kimlerdir bizim forumda,ayrıca varmıdır yokmudur bilmem ,tanımıyorum ama en azından tamircilerimiz var içimizde ,farklı dille anlatabilirdi ,ben teşekkür etmiyorum doğrusu.
Gençler ,ben sizler gibi düşünmüyorum,düşünmediğim için de bu konuyu yazdım zaten,yoksa kullanıcının ne demek istediğini biliyorum,bana göre hakaret var ,servisler kimlerdir bizim forumda,ayrıca varmıdır yokmudur bilmem ,tanımıyorum ama en azından tamircilerimiz var içimizde ,farklı dille anlatabilirdi ,ben teşekkür etmiyorum doğrusu.
Aslında bizi övmüş ama üslup yakışmamış ?Bugün ekşi de tavsiye forumu başlığını gördüm. İğrenç bir yorumla karşılaştım.