- 23 Kas 2017
- 20,973
Yukarıda Lenovo tavsiyelerini gördüm bende tavsiye ederim. Lenovo veya Asus favorim
ASUS bence biraz pazarlama odaklı bir firma.
Ki AMD işlemcili modellerinde yaptığı uyanıklık da ayrı mesele.
Yukarıda Lenovo tavsiyelerini gördüm bende tavsiye ederim. Lenovo veya Asus favorim
Hayırlı olsun kapak menteşelerini özenli kullansınNotebook satın alacak olan abi bir kaç notebook arasından aşağıdakini satın aldı. Yardımlarınız için teşekkürler.?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
söylerim. teşekkürler. ? Tek sorun Umut Barış ın önceki mesajlarda söylediği ve ısınamadığım dediği işlemci 1035G1 var. Tercihler arasındaki notebookların eksik ve artı yönlerini söyledim .hayırlı olsun abime de . Tekrar teşekkürler.Hayırlı olsun kapak menteşelerini özenli kullansın
Notebook satın alacak olan abi bir kaç notebook arasından aşağıdakini satın aldı. Yardımlarınız için teşekkürler.?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
vay be ne notebook muş şuan olsa ne yapar eder kendime de alırdım.? Masaüstü niyetim var ama bu gösterdiğin kaçırılmazdı.?Hayırlısı olsun, en azından belirli bir seviyenin üzerinde kalitesi olur diye düşünüyorum.
Bu fiyata linkteki modeli almıştık arkadaşa vaktinde, hey gidi.
Dell G3 15 3590 Oyuncu Dizüstü İncelemesi
Merhaba dostlar. Bugün sizlerle Dell G3 15 3590 FB30D128F81C oyuncu dizüstü bilgisayarının incelemesi için karşınızdayım. Öncelikle ürünü Hepsiburada indirimleri kapsamında aldığımızı belirteyim. Ürün Solidworks ve CATIA ile çalışmak için alındı. :bilmiyom Ürünün özelliklerine gelecek olursak...tavsiyeforumu.com
evet kesinlikle bende oyumu dell den yana kullanıyorum, taş gibi cihazdır, aşırı ısınma vesaire sorun çıkarmaz, oğlumda vardı 4-5 sene kullandı satarkende iyi fiyata sattı açıkçası. HP den kesinlikle uzak dur, toshiba da derim ama toshiba laptop işinden çekildi. o yüzden yedek parça vesaire ilerde sorun çıkar diye seslemiyorum kimseye.Dell olan işinizi rahatlıkla görür hp ye pek bulaşmayın derim
Evet Dell marka olan alttaki ürünü aldık . Yorum için teşekkürler.? İyi günler.evet kesinlikle bende oyumu dell den yana kullanıyorum, taş gibi cihazdır, aşırı ısınma vesaire sorun çıkarmaz, oğlumda vardı 4-5 sene kullandı satarkende iyi fiyata sattı açıkçası. HP den kesinlikle uzak dur, toshiba da derim ama toshiba laptop işinden çekildi. o yüzden yedek parça vesaire ilerde sorun çıkar diye seslemiyorum kimseye.
Masaüstü niyetim var ama bu gösterdiğin kaçırılmazdı
İnşallah o zaman gelsin çalarım kapıyı ?Kapımız açık, tavsiye için beklerim.
Kaçmasın gemi, durmayacak bu lanet dolar yerinde, bana diye diye sonunda aldırttı sevgili Umut laptobu, bu hafta sonu bir şeyler yazarım sanırım hakkında, senin de bir an evvel almanı temenni ederim.İnşallah o zaman gelsin çalarım kapıyı ?
Doğru dersin de daha düzlüğe çıkamıyorum ? yok araba borcu ödemesi dolap yaptırma vs sıra gelmiyor ? inşallah en kisa zamanda ?