Deneyim 🔥🔥 Dreamstar Nova 2/32 Tam Lisanslı ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
222
Selamlar herkese ,youtube da mert beyin videolarını izlerken kendimi burada buldum :) nextstar 4k pro ile bu cihaz arasında kaldım . Kullanıcı olarak değerli fikirlerinize ihtiyacım var.hangisini önerirsiniz
Next pronun artıları
Yeni ai destekli CPU
Mali g57 GPU

Dreamstar nova nin artıları
Sei robotics üretimi ve yazılım desteği var
Premium kumanda
Type c tuner desteği
TV+ üyelik hediyesi

C Çevrimdışı

c4gLayan

Yeni Üye
5 Mar 2024
2
34
Arkadaşlar bu cihazı yeni aldım. Tv+ giriş yaptım ama uygulamada tuhaf bir yavaşlık var. Film sinema resimleri, kanal resimleri vs çok geç geliyor . Mesela bir kanala girdim kanal açıldı geri tuşuna basıp kanal listesine geldiğimde ortada sarı bir çember dönüyor 2-3 sn bekliyor sonra tüm resimler kayboluyor ve tekrar geliyor ama bu kezde kanal listesinin en başına atıyor? Müşteri hizmetleriyle görüştüm cihazı bize göndermeniz gerek dediler. Var mı böyle bir problem yaşayan ?

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
279
37
Arkadaşlar bu cihazı yeni aldım. Tv+ giriş yaptım ama uygulamada tuhaf bir yavaşlık var. Film sinema resimleri, kanal resimleri vs çok geç geliyor . Mesela bir kanala girdim kanal açıldı geri tuşuna basıp kanal listesine geldiğimde ortada sarı bir çember dönüyor 2-3 sn bekliyor sonra tüm resimler kayboluyor ve tekrar geliyor ama bu kezde kanal listesinin en başına atıyor? Müşteri hizmetleriyle görüştüm cihazı bize göndermeniz gerek dediler. Var mı böyle bir problem yaşayan ?
Uygulama sıkıntılı. Dreamstar nova da tivibu go kullanıyorum uydu gibi geçişleri var. Çok hızlı

muuzoo Çevrimdışı

muuzoo

Yeni Üye
8 Kas 2019
4
39
Aynı durum. Neredeyse tüm platform uygulamaları yüklü. Hepsi sorunsuz çalışırken TV+ biraz ağır aksak çalışıyor.

Geri
Üst Alt