G
gevezefree
Yeni Üye
- 19 Eyl 2024
- 1
- 38
merhaba, freeiptv apk sının linki kpanmış, yeni yükleyebilecek arkadaş var mı? teşekkürler.
Link neredeydi, verirsen bakarım, aramayayım şimdimerhaba, freeiptv apk sının linki kpanmış, yeni yükleyebilecek arkadaş var mı? teşekkürler.
merhaba, freeiptv apk sının linki kpanmış, yeni yükleyebilecek arkadaş var mı? teşekkürler.
Uzun yıllar derken ne kadar uzun mesela Nova bir sıkıntı, arıza çıkmazsa doğru kullanımda en az 5 yıl götürür seni. Sonuçta elektronik ürün yani herşey olabilir.PCTeknikElektronik, The_SreT,
Şuan uzun yıllar götürecek f/p ürün novamıdır
Free iptv 24 devam ediyormu
Mediatek işlemcili lisans olmayan bir tv olduğundan, Android kısmı ne kadar Android, bence sadece adı Android. Eğer imkanınız varsa bu başlık altındaki cihazı almanızı tavsiye ederim. Yoksa Youtube'ın farklı apk larını bulup TV'nizde deneyebilirsiniz.herkese merhaba;
Axen AX55FIL403 televizyonum var sadece youtube uygulamasında ses çızırtı yapıyor.Uygulama google marketten indirilme.
Böyle bir sorun yaşayan var mı ?yada çözümünü bilen ? amazon video,netflix ve tivimate uygulamasında herhangi bir sorun yok.
cihaz dreamstar nova ; tv andriod kısmını kullanmıyorum üstad.Tüm programları izlemeleri dreamstar nova üzerinden yapıyorumMediatek işlemcili lisans olmayan bir tv olduğundan, Android kısmı ne kadar Android, bence sadece adı Android. Eğer imkanınız varsa bu başlık altındaki cihazı almanızı tavsiye ederim. Yoksa Youtube'ın farklı apk larını bulup TV'nizde deneyebilirsiniz.
Youtube'u kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi hocam?cihaz dreamstar nova ; tv andriod kısmını kullanmıyorum üstad.Tüm programları izlemeleri dreamstar nova üzerinden yapıyorum
hayır denedim.En son güncelleme almıştı aklıma gelmedi. akşam deneyip tekrar yazıyım.Youtube'u kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi hocam?