💥💥 Dreamstar Nova 2/32 ( Lisanslı ) 💥💥 İndirim Kodu 💥💥

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,294
Test edilmedi farklı firmaların olduğu için bu dreamstar Nova ile test edilmedikleri için firmayla birebir konuştu o söyledi test edip onlarda dağıtımını kendileri yapacak. uyumsuzluk olabilme ihtimali olabilir diye cihaz yeni piyasaya çıktı bayisinden ilk ben aldım cihaz değişimi yaptım. A5 pro almıştım netflix de sorun oldu . Firmasına tel açtım bana yakın olduğu için kendim getirdim. onlar bana dedi önümüzdeki hafta yeni cihaz çıkacak. Firma yeni dağıtım yaptı satıcı mağazalara gittim aldım oradan arayıp sordular. Gönderecekler 1 hafta sürmez gelir dediler. Test etmeden alma dediler
Anladım, tunerlarda sıkıntı çıkmaz, Homatics Lite cihazında bu tunerlar zamanında denendi ve çalışıyorlar. Nova cihazıda bir Homatics Lite cihazı zaten sadece kasaları değişik 👍

ahmet61 Çevrimdışı

ahmet61 

Yeni Üye
24 Eki 2021
8
61

Dreamstar Nova 4K Android Box Orj Lisanslı​

1.799,00 TL

%5 Havale İndirimli1.709,05 TL
fiyat bu arkadaşlar tüm satıcılarda aynı fiyat. Yanlış cihaza bakmayınız

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,294
Güncel fiyat arkadaşlar.

IMG_20231103_150334387.jpg

Son düzenleme:
M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
246
36
cihazı aldım ben gayet güzel. hızlı bende Botech ve Homatics tuner yoktu ellerinde firmayı arayıp sordular test edip dağıtımını onaylayacaklar o zaman kanal geçişlerini test yapacağım . Uygulama da yükleyebiliyoruz bu çok iyi
Hocam bu kumanda ile turkcell tv plus, tivibu go gibi uygulamalarda rakam ile kanal değiştirme var mı. Kumanda rakamlı ya.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
769
Cihaz güzele benziyor.
Mecool da güzel cihaz ama tek eksisi vardı yazılım vermiyordu.
Bu yıl verdi.
Eğer bu cihazda yazılım desteği verirse alınır.

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Hocam bu kumanda ile turkcell tv plus, tivibu go gibi uygulamalarda rakam ile kanal değiştirme var mı. Kumanda rakamlı ya.
Turkcell tv+ ın yeni uygulamasında hdmi-cec ile tv nin kendi kumandasındaki numaraları kullanabiliyorsunuz.
Muhtemelen bu cihazın numaralı kumadandası da aynı işi yapacaktır.

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
246
36
Turkcell tv+ ın yeni uygulamasında hdmi-cec ile tv nin kendi kumandasındaki numaraları kullanabiliyorsunuz.
Muhtemelen bu cihazın numaralı kumadandası da aynı işi yapacaktır.
Webos yüklü onvo tv kumandası ile olmuyor hocam. Mi sticki yönetiyorum ama turkcell tv plus da kanal tuşları çalışmıyor. Numaratikler.

Geri
Üst Alt