Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

Ç Çevrimdışı

Çağatay Cihan 

Aktif Üye
22 Ara 2021
79
34
Haberin kaynağına bak :bye

70B1810F-D841-4774-935C-CA534BDA3C0F.jpg
/00-800-1000 küsur liralar geliyordu artık 1500 2000 aşağı gelmez herhalde bazen bursa doğalgaz santralini bir tek bana bağladılar gibi geliyor. Anlamadığım kullanım şeklimiz hep aynı olmasına rağmen saatte istikrar yok testede gönderdik sorun çıkmadı.

Akaryakıtada zam geldi 3üne birden

Ç Çevrimdışı

Çağatay Cihan 

Aktif Üye
22 Ara 2021
79
34
Ben daha çok ya dolar düşse yada güneş ve rüzgâr enerjileri ucuzlasada alsam aboneliğide iptal etsem diye bakıyorum artık

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Temmuzda bir ay şehirdışına çıktım. Bütün şalterleri kapattım. Faturanın ne gelmesi lazım. Ne gelmiş olabilir. İstediğin kadar kaçak çek, yazılıyor yazılmakta olan :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Allah Allah diye naslar derken milleti yeni yıla küfür etttire ettire soktular bu nasıl müslümanlık Allah korkusu nerde müslümanlığı nerde kaldı bunların trt payı müjde diye 3 lira sildiler 300 lira geçirdiler bunların yaptığını şeytan gelse yapmaz ...

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,319
63
Durmak yok yola devam,pardon zamlara devam.Yeni yıla zamlarla girdik.Akaryakıt,elektrik,doğalgaz,köprü geçişleri hepsi zamlandı.Şimdi iğneden ipliğe her şeye zam gelir artık.Uyan artık Türkiyem. :ok ??

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,505
O zamanlar müstakil ev yoktu apartmanda yapmak imkansız çünkü çatı eski olup akıtıyorsa panel kondu kiremitler kuruldu membran delindi vs diye çatı tadilatını kitlerler ?
Çatı masrafı genelde üst kattakilere kalıyor zaten, çok bir şey değişmezdi.
Kusurlu çatıya o sistemi kurmazdım zaten.
Bir evi idare edecek sistemin maliyeti milyonu geçiyor.

Ç Çevrimdışı

Çağatay Cihan 

Aktif Üye
22 Ara 2021
79
34
Çatı masrafı genelde üst kattakilere kalıyor zaten, çok bir şey değişmezdi.
Kusurlu çatıya o sistemi kurmazdım zaten.
Bir evi idare edecek sistemin maliyeti milyonu geçiyor.
Aküler hariç benim ev şu anda 320 bin ttl yapıyor. 110 kwh inverter dahil ki evdeki her şeyi açsam 30 kw saat yapıyor ama garaj ekipmanlarıyla bu 40 kwh oluyor. inverter ve panelleri fazla tuttum ki ileride genişleme imkanı olduğunda sisteme ellemeyeyyim diye. Akü hesabını yapma işini bilmiyorum çünkü evde hem 220 var hemde 380.

Geri
Üst Alt