Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Almanya'dan bir dostum ile görüştüm orda da fiyatlar artmış onlarda şikayetçi dedim zengin adamsın fiyatlar artsa bile paranız değer kaybetmiyor sizde şikayet ediyorsanız biz ölelim dedim haklısın orası doğru dedi 2000 euro maaş alıyor daha da şikayet ediyor :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Maaş 2000, peki ya yardimlar.!
Güzel soru arkadaş bekar kira vermez elektirik su internet beleş birde sosyalden yardım almak için maaşıda düşük göstermiş 300-400 de sosyalden yardım alıyor içkisi yok sadece sigara masrafı var şikayet ediyor laf olsun diye konuşuyor işte ..
Başkan avrupaya gidip orası iyi diyen yok orasıda kötü diyorlar bir elleri yağda diğer elleri balda :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Güzel soru arkadaş bekar kira vermez elektirik su internet beleş birde sosyalden yardım almak için maaşıda düşük göstermiş 300-400 de sosyalden yardım alıyor içkisi yok sadece sigara masrafı var şikayet ediyor laf olsun diye konuşuyor işte ..
Başkan avrupaya gidip orası iyi diyen yok orasıda kötü diyorlar bir elleri yağda diğer elleri balda :kiskis
Ayık ol, daha fazla giden olup rahatlarının bozulmasını istemiyorlar.
Aynı psikoloji şuan suriyelilerde var
Afganları istemiyorlar :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ayık ol, daha fazla giden olup rahatlarının bozulmasını istemiyorlar.
Aynı psikoloji şuan suriyelilerde var
Afganları istemiyorlar :haha
Afkanlar suriyeler çalışmıyormuş çoğu sosyalden 500 yardım alıp sosyalin otelinde beleş kalıyormuş yalnız bir ara bulgardan gelen çok olmuş 800 900 çalışırız deyip piyasayı düşürmürşler onlara kızıyorlardı millet gelmesin niyeti varsa da hep kötü diyorlar orası doğru işte boşuna ölümü göze alıp Türkiye'den avrupaya kaçmaya çalışmıyor bu araplar yattıkları yerden 500 euro iyi para :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Elektrikte 150 kWh in üstü 2 lira 6 kuruş oldu kWh i. Mutlu yıllar. :tara
Olmaz öyle şey 250 kwh her ay 250- 300 fatura geliyor

Yetmiyor daha da geçirecekler demek çekerim direkten kaçağı bakarıp keyfime zorla kaçağa teşfik olur ... kapıyada kaçak elektrik kullanıyorum diye yazarım

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Olmaz derken ciddi ciddi olmaz diyorsan olur, oldu da. Benzine nasıl 70 kuruş girdiyse bu da oldu maalesef. 150 kWh ın altına 1 lira 37 kuruş.

Olmaz öyle şey 250 kwh her ay 250- 300 fatura geliyor

Yetmiyor daha da geçirecekler demek çekerim direkten kaçağı bakarıp keyfime zorla kaçağa teşfik olur ... kapıyada kaçak elektrik kullanıyorum diye yazarım

Bundan sonra 500 600 arası gelir bu hesapla. Ekmek yoksa pasta yesinler dönemine girdik gibi.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu elektrik zammı hayata geçerse millet o sarayı başına yıkar Kaçacak delik arar trt payını indir sonra yağsız yağsız milleti s... Yalan haberdir bu mükünatı yok bence birde seçim zamanı bunu yapacaklar..

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Haberin kaynağına bak :bye

70B1810F-D841-4774-935C-CA534BDA3C0F.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Haber doğru geri vites nasıl oluyor ilerleyen günlerde göreceğiz bu miletin bunada sesi çıkmazsa yaşamasınlar bu ülkede cengiz demişti milletin ...diye
Buda uygulamalı versiyonu adam sayiden koyacak millete bakalım millet de yarabbi şükür diyecek mi alın siee %50 asgari ücret zammı diyorlar %50 şimdiden eridi eksiye düştü dalga geçiyorlar milletle :haha

Geri
Üst Alt