Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,505
Serbest piyasa.Temizleri 500k civarı
forum okadar edermi![]()
Serbest piyasa.Temizleri 500k civarı
forum okadar edermi![]()
Maaş 2000, peki ya yardimlar.!Almanya'dan bir dostum ile görüştüm orda da fiyatlar artmış onlarda şikayetçi dedim zengin adamsın fiyatlar artsa bile paranız değer kaybetmiyor sizde şikayet ediyorsanız biz ölelim dedim haklısın orası doğru dedi 2000 euro maaş alıyor daha da şikayet ediyor![]()
Güzel soru arkadaş bekar kira vermez elektirik su internet beleş birde sosyalden yardım almak için maaşıda düşük göstermiş 300-400 de sosyalden yardım alıyor içkisi yok sadece sigara masrafı var şikayet ediyor laf olsun diye konuşuyor işte ..Maaş 2000, peki ya yardimlar.!
Ayık ol, daha fazla giden olup rahatlarının bozulmasını istemiyorlar.Güzel soru arkadaş bekar kira vermez elektirik su internet beleş birde sosyalden yardım almak için maaşıda düşük göstermiş 300-400 de sosyalden yardım alıyor içkisi yok sadece sigara masrafı var şikayet ediyor laf olsun diye konuşuyor işte ..
Başkan avrupaya gidip orası iyi diyen yok orasıda kötü diyorlar bir elleri yağda diğer elleri balda![]()
Afkanlar suriyeler çalışmıyormuş çoğu sosyalden 500 yardım alıp sosyalin otelinde beleş kalıyormuş yalnız bir ara bulgardan gelen çok olmuş 800 900 çalışırız deyip piyasayı düşürmürşler onlara kızıyorlardı millet gelmesin niyeti varsa da hep kötü diyorlar orası doğru işte boşuna ölümü göze alıp Türkiye'den avrupaya kaçmaya çalışmıyor bu araplar yattıkları yerden 500 euro iyi paraAyık ol, daha fazla giden olup rahatlarının bozulmasını istemiyorlar.
Aynı psikoloji şuan suriyelilerde var
Afganları istemiyorlar![]()
Kaçak elektrikte patlama yaşanır.Elektrikte 150 kWh in üstü 2 lira 6 kuruş oldu kWh i. Mutlu yıllar.![]()
Olmaz öyle şey 250 kwh her ay 250- 300 fatura geliyorElektrikte 150 kWh in üstü 2 lira 6 kuruş oldu kWh i. Mutlu yıllar.![]()
Olmaz öyle şey 250 kwh her ay 250- 300 fatura geliyor
Yetmiyor daha da geçirecekler demek çekerim direkten kaçağı bakarıp keyfime zorla kaçağa teşfik olur ... kapıyada kaçak elektrik kullanıyorum diye yazarım