Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,506
Beklemesini bilene hiç bir şey olmaz bence.Ters köşeye yatırdılar. Olan altın alana oldu.
TL faizine yatıranlara karşılığı nasıl ödenecek?
Ödenirken enflasyonun yükselmesi önlenebilecek mi?
Beklemesini bilene hiç bir şey olmaz bence.Ters köşeye yatırdılar. Olan altın alana oldu.
videoyu diklatli izleyinYani her ayın bir öncekinden daha kötüye gitmesinin size ne faydası var ki İnşallah çekip temenni de bulunuyorsunuz anlamadım gitti. Bu millet için beddua ifadesi. Galiba yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anladım?
Ben iyi baktım o zaman. İyi düşünelim iyi olsun derler ya.. Allah sonumuzu hayır etsin diyelim o zaman ?Yani her ayın bir öncekinden daha kötüye gitmesinin size ne faydası var ki İnşallah çekip temenni de bulunuyorsunuz anlamadım gitti. Bu millet için beddua ifadesi. Galiba yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anladım?
Senin hesap yanlış anca kafa kafaya oda tekrar 18 olursa yada erken kapama yaparsan bir miktar belki kâr olurDolar alın 1.2 hafta içinde 100 kâr yaparsınız ben şuan kredi çekip dolar aldım
18 geçecek 20'e dayanacak geçici önlemler ile olmaz bu işSenin hesap yanlış anca kafa kafaya oda tekrar 18 olursa yada erken kapama yaparsan bir miktar belki kâr olur
Hiç olmazsa faiz ödemeden kredi çekmiş olursun![]()
Kenarda nakit parası olan için $ yatırım yapmak kazançlı olur ama kredi çekip $ almak mantıklı değil.18 geçecek 20'e dayanacak geçici önlemler ile olmaz bu iş
3000 TL fark sence kapanmayacak mı yani?onunla $ aldın 13000 küsür geri ödeyeceksin bankaya neresi mantıklı bu işlemin uğraştığınla kalırsın gereksiz stres..
En uygun krediyi ziraat veriyor 383,56 X 36 = 13.808 eline gecen 9.500 TL 740 $ aldı bugün diyelim $ arttı 18 oldu,3000 TL fark sence kapanmayacak mı yani?
Bu mantığa göre krediyi anında kapatması gerekiyor.En uygun krediyi ziraat veriyor 383,56 X 36 = 13.808 eline gecen 9.500 TL 740 $ aldı bugün diyelim $ arttı 18 oldu,
740 $ 18 den bozdu 740 X 18=13.320 TL fark kapanıyor mu kâr nerde bu işte çektiğin kredinin faizini ödemiş gibi birşey...
![]()
$ Hemen 18 olursa erken kapatma ile kar oranı yüksek bir yatırım asgari ye yapılan zam şimdi emekliye de yüksek zam yapılacak..Bu mantığa göre krediyi anında kapatması gerekiyor.
Peki 36 ay sonra Dolar kaç TL olacak bunu söyleyebilir misin?
Hani mesela bu sabah Dolar düştü ya, ben ürün fiyatlarında azalma göremedim?
Herkes mi dış mihrak oldu yoksa?
Hem ayrıca neden 36 aydan hesaplıyoruz?
TL basmak işe yaramadı. Kaç kere denendi.$ Hemen 18 olursa erken kapatma ile kar oranı yüksek bir yatırım asgari ye yapılan zam şimdi emekliye de yüksek zam yapılacak..
$ seçime kadar düşük tutmak buradaki amaç şimdi uzun lafın kısası seçim kapıda hepsi seçim yatırımı hepsi....
Algıdan ibaret $ nasıl düşürdük diye hepsi bizim cebimizden çıkacak koltuk sevdası yatıyor altında...
Oyuna gelip önüne atılan kemiğe kanıp yine yetkiyi versin bu millet gör bak neler oluyor![]()
Şimdi erken seçim olsa @ibrahimykr1 Aldığı $ dan kar elde etmek istiyorsa R.T.E ye oy vermek zorunda yoksa kar etmezTL basmak işe yaramadı. Kaç kere denendi.