Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Takip edeceğiz bakalım ne olacak.12.93 ü gördü. Bakalım 30 kuruş artasıya zam döşeyenler aynı atikliği gösterecek mi.
Takip edeceğiz bakalım ne olacak.12.93 ü gördü. Bakalım 30 kuruş artasıya zam döşeyenler aynı atikliği gösterecek mi.
Hükümet paranızı tl mevduatına yatırın kur farkını size ödeyeceğiz dedi.Dedide farkı para basarak öderse ki öyle yapacak enflasyon devam edeceğe benziyor.Örtülü faiz gibi bişey olacakDolar 14tl çakıldı. Noluyor lannn
![]()
Ters köşeye yatırdılar. Olan altın alana oldu.Merkez 18 den sattı alanlar terste kaldı karıda mb ye kaldı
Ustacım, Malum şahıs geri vites yaptı denmesin diye uydurulmuş örtülü faiz sistemi bu.Hükümet paranızı tl mevduatına yatırın kur farkını size ödeyeceğiz dedi.Dedide farkı para basarak öderse ki öyle yapacak enflasyon devam edeceğe benziyor.Örtülü faiz gibi bişey olacak
Bu gün yine söyledi, Ekonomi eğitimi almış kendileri![]()
"Yok dolarmış, yok şuymuş yok buymuş yok öyle bir şey!"
"Onların dolarları varsaaaaaa bizimde kuru fasulyemiz var" !
Ey Amariqa lafa geldigii zamannnnnnnnn
"Ben ekonomistim"
"Daha adil bir ekonomi mümkün"Bu gün yine söyledi, Ekonomi eğitimi almış kendileri![]()
Ekonomisti yazmayı unutmuşsun ama olmaz ki."Daha adil bir ekonomi mümkün"
Yazar - Şair - Besteci - Senarist - Yönetmen - Edebiyatçı - Sanatkar.
RTE
Artık kavram karmaşası yaşıyorum...Ekonomisti yazmayı unutmuşsun ama olmaz ki.
Ayrıca Tarım Bakanı, Sanayi bakanı, Aile ve sosyal politikalar ve şehircilik ve denizcilik ve havacılık ve karacılık ve herşeycilik bakanı kısımlarını da eklemek lazım.
Giriyorum hatta altın hesabını kontrol ettim.İnternet bakacılığına girebilen varmı