Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Yani her ayın bir öncekinden daha kötüye gitmesinin size ne faydası var ki İnşallah çekip temenni de bulunuyorsunuz anlamadım gitti. Bu millet için beddua ifadesi. Galiba yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anladım?
videoyu diklatli izleyin

Son düzenleme:
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Yani her ayın bir öncekinden daha kötüye gitmesinin size ne faydası var ki İnşallah çekip temenni de bulunuyorsunuz anlamadım gitti. Bu millet için beddua ifadesi. Galiba yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anladım?
Ben iyi baktım o zaman. İyi düşünelim iyi olsun derler ya.. Allah sonumuzu hayır etsin diyelim o zaman ?

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Herkesin sadece 5 meslek yapmak istediği bir memlekette aslında ekonomini hic bir zaman kendine gelmez diyebiliriz (öğretmen , doktor , mühendis , polis ve subay).

Yoğun bir sektör ve mesleki profesyonellik bunalımı yaşanıyor.

Sorun artık sadece "ekonomist" erdoğan değil uzun süreçten geçen bir toplum analizi ve onarımı lazım bu ülkeye.

Bunuda ben görmem yaşım yetmez.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dolar alın 1.2 hafta içinde 100 kâr yaparsınız ben şuan kredi çekip dolar aldım

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
18 geçecek 20'e dayanacak geçici önlemler ile olmaz bu iş
Kenarda nakit parası olan için $ yatırım yapmak kazançlı olur ama kredi çekip $ almak mantıklı değil.

Bunun faizi var dosya masrafı sigortası vs var kimse bedava kredi vermiyor 10.000 kredi çektin 9000 küsür aldın,

onunla $ aldın 13000 küsür geri ödeyeceksin bankaya neresi mantıklı bu işlemin uğraştığınla kalırsın gereksiz stres..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
3000 TL fark sence kapanmayacak mı yani?
En uygun krediyi ziraat veriyor 383,56 X 36 = 13.808 eline gecen 9.500 TL 740 $ aldı bugün diyelim $ arttı 18 oldu,

740 $ 18 den bozdu 740 X 18=13.320 TL fark kapanıyor mu kâr nerde bu işte çektiğin kredinin faizini ödemiş gibi birşey...

d6f7bbd6a8fdd81cd.png

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,506
En uygun krediyi ziraat veriyor 383,56 X 36 = 13.808 eline gecen 9.500 TL 740 $ aldı bugün diyelim $ arttı 18 oldu,

740 $ 18 den bozdu 740 X 18=13.320 TL fark kapanıyor mu kâr nerde bu işte çektiğin kredinin faizini ödemiş gibi birşey...

d6f7bbd6a8fdd81cd.png
Bu mantığa göre krediyi anında kapatması gerekiyor. :kiskis
Peki 36 ay sonra Dolar kaç TL olacak bunu söyleyebilir misin?:alala
Hani mesela bu sabah Dolar düştü ya, ben ürün fiyatlarında azalma göremedim?
Herkes mi dış mihrak oldu yoksa? :alala

Hem ayrıca neden 36 aydan hesaplıyoruz?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu mantığa göre krediyi anında kapatması gerekiyor. :kiskis
Peki 36 ay sonra Dolar kaç TL olacak bunu söyleyebilir misin?:alala
Hani mesela bu sabah Dolar düştü ya, ben ürün fiyatlarında azalma göremedim?
Herkes mi dış mihrak oldu yoksa? :alala

Hem ayrıca neden 36 aydan hesaplıyoruz?
$ Hemen 18 olursa erken kapatma ile kar oranı yüksek bir yatırım asgari ye yapılan zam şimdi emekliye de yüksek zam yapılacak..

$ seçime kadar düşük tutmak buradaki amaç şimdi uzun lafın kısası seçim kapıda hepsi seçim yatırımı hepsi....

Algıdan ibaret $ nasıl düşürdük diye hepsi bizim cebimizden çıkacak koltuk sevdası yatıyor altında...

Oyuna gelip önüne atılan kemiğe kanıp yine yetkiyi versin bu millet gör bak neler oluyor :haha

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,506
$ Hemen 18 olursa erken kapatma ile kar oranı yüksek bir yatırım asgari ye yapılan zam şimdi emekliye de yüksek zam yapılacak..

$ seçime kadar düşük tutmak buradaki amaç şimdi uzun lafın kısası seçim kapıda hepsi seçim yatırımı hepsi....

Algıdan ibaret $ nasıl düşürdük diye hepsi bizim cebimizden çıkacak koltuk sevdası yatıyor altında...

Oyuna gelip önüne atılan kemiğe kanıp yine yetkiyi versin bu millet gör bak neler oluyor :haha
TL basmak işe yaramadı. Kaç kere denendi.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
TL basmak işe yaramadı. Kaç kere denendi.
Şimdi erken seçim olsa @ibrahimykr1 Aldığı $ dan kar elde etmek istiyorsa R.T.E ye oy vermek zorunda yoksa kar etmez

R.T.E seçimi kaybettiği gün $ çakılacak $ dövize yatırım yapanlar bunu korumak R.T.E oy vermek zorunda :haha

$ yükselmesini bekleyen bir millet düşünün burdan para kazanacak batıyoruz alım gücü düşüyor $ artması zarar her türlü....

Bizde bu kafa bu millet olduğu sürece batarız... vah ülkem vah ...............

Geri
Üst Alt