Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,399
Benzin zamlarını takibi bıraktık mı? İstasyonlarda öyle kuyruk da görmedim sanki. Millet kanıksadı mı nedir
Günlük ortalama 40km civarı şehiriçi yapıyorum.
(hanımı işe,çocukları okul ve kreşe)
son zamlardan sonra trafikte gözle görülür şekilde azalma oldu.

insanlar artik lüzum olmadıkça keyf için araca binemiyorlar.
Sonuç olarak benzinliklerin boş olması normal.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,158
65
Günlük ortalama 40km civarı şehiriçi yapıyorum.
(hanımı işe,çocukları okul ve kreşe)
son zamlardan sonra trafikte gözle görülür şekilde azalma oldu.

Benim mesela aküm yine bitti ,söktüm evde şarj ediyorum :) Ama burada yollar hiç de boş değil maşallah ,Çankaya'dan Gaziemir'e ancak geldik arkadaşın araba ile ki o da arka yollardan :)

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
570

Ben de aynı şeyi gözlemliyor gibiyim. Araç sayısında azalma var gibi. Peki bunun sonu nereye varacak?

Bu arada uçan kaçan sıfır ve 2. el araba fiyatlarının halet-i ruhiyesi nedir? Var mı bir bileni anlayanı bu işin?

Satılmayan ürünün fiyatı nasıl artar? Cevap: Satılmadığı doğru değil midir?

136bin liradan ilana koyduğu aracını 266bin lira yapmış hala bundan temizi yok diyor. Var lan var sıfır araç var. Yoksa yok mu?

Son bir sorum daha var? Battık mı? Yoksa daha değil mi? Bata mı yazdık? Batar gibi mi olduk? Batıyor muyuz? Battı çıktı mı?

An itibari ile ben = :deli1

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
630
Dünyanın tepeside ortaklığı bozan iki güçün neden olduğu, ayrıştığı ortamda, devlet ve yönetimi iki güçten birine sırt çevirince olanlar oldu, olan oluyor. İki kolumuzdan çekiliyoruz. İktidar yolunu belirlediğinden ve dönmediğinden, karşısındaki mevcut yapı iktidarı yıpratıp kendi yanların da olabileceklerin önlerini açma adına ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Malum bizler asıl ülkenin kimin yanında yer alacağını seçenleriz. Bu nedene asıl oyun bize karşı, yani verilmiş karardan dönülmesini istememizi isteyecek şartları oluşturuyorlar.

Velev ki oldu değiştirdik her şey düzelecek mi? Hayır bu defa da diğer taraf bastıracak yanına çekmek için. Yani yaşadıklarımızı yaşamama şansımız yok gibi bir şey. Burada önemli olan sonundaki pozisyonda ne olacağı, durumumuzun ne olacağı. Yani biz seçmenler ve geleceğimiz adına önemli olan, hangi pozisyona yerleşmemizin kazanımlarımızı arttıracağı hususudur. Yoksa yeni kurulan dünya da çırak çıkmak da var.

Gerisi muhabbetimiz, sıkıntılarımızın , temennilerimizin, bizde oluşan algıların tekrar edilmesinden öte bir şey değildir.
Ben şahsen her yazılanı keyifle okuyorum. Hiç olmazsa bir fikri var kafa yoruyor açıklıyor deyip takdir ediyorum. Demokrasi bir deyişle fikirlerin çarpışmasıdır.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
569
Tuvalet kağıdını dahii bu millet'e lüks gören dangalaklar var.

İş bu raddeye geldi sevgili arkadaşlar, lütfen umutlarınızı çekmeceye koyunuz. Bu tiplere yetki veren bu toplum hayatta ki tüm kötülükleri hak ediyor...

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
570
Dünyanın tepeside ortaklığı bozan iki güçün neden olduğu, ayrıştığı ortamda, devlet ve yönetimi iki güçten birine sırt çevirince olanlar oldu, olan oluyor. İki kolumuzdan çekiliyoruz. İktidar yolunu belirlediğinden ve dönmediğinden, karşısındaki mevcut yapı iktidarı yıpratıp kendi yanların da olabileceklerin önlerini açma adına ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Malum bizler asıl ülkenin kimin yanında yer alacağını seçenleriz. Bu nedene asıl oyun bize karşı, yani verilmiş karardan dönülmesini istememizi isteyecek şartları oluşturuyorlar.

Velev ki oldu değiştirdik her şey düzelecek mi? Hayır bu defa da diğer taraf bastıracak yanına çekmek için. Yani yaşadıklarımızı yaşamama şansımız yok gibi bir şey. Burada önemli olan sonundaki pozisyonda ne olacağı, durumumuzun ne olacağı. Yani biz seçmenler ve geleceğimiz adına önemli olan, hangi pozisyona yerleşmemizin kazanımlarımızı arttıracağı hususudur. Yoksa yeni kurulan dünya da çırak çıkmak da var.

Bir su bardağı Kurtlar vadisi
Bir su bardağı Dan Brown
Bir paket haluk özdil
İki kaşık Abdullah Çiftçi
1 tutam Dilipak

Tarifte eksik var mı üstat?

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
630
Bir su bardağı Kurtlar vadisi
Bir su bardağı Dan Brown
Bir paket haluk özdil
İki kaşık Abdullah Çiftçi
1 tutam Dilipak

Tarifte eksik var mı üstat?
Elbette dataların için de onlardan esintiler de "Dan Brown hariç" vardır. Daha neler nelerden iki örnek ekleyeyim. Hafıza önemlidir, kimliğini unutturmaz.

Birinci bölüm.

İkinci bölüm

Üçüncü bölüm.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt