T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adaklık kuzuKurban demekle olmaz, boğa mı, koç mu, dana mı, deve mı ??? kuzu deme sakın

Adaklık kuzuKurban demekle olmaz, boğa mı, koç mu, dana mı, deve mı ??? kuzu deme sakın
Bir kaç gün sonra tavuğa gidecek bu iş diye düşünüyorum. O değil adak olarak tavuk kabul görülüyor müAdaklık kuzu![]()
Öncesinden kuyruğa girenlerden ne bekliyorsun ki.Benzin zamlarını takibi bıraktık mı? İstasyonlarda öyle kuyruk da görmedim sanki. Millet kanıksadı mı nedir
Kuzuya kıyamam ben 2 kutu lokum alıp dağıtırımBir kaç gün sonra tavuğa gidecek bu iş diye düşünüyorum. O değil adak olarak tavuk kabul görülüyor mü![]()
Günlük ortalama 40km civarı şehiriçi yapıyorum.Benzin zamlarını takibi bıraktık mı? İstasyonlarda öyle kuyruk da görmedim sanki. Millet kanıksadı mı nedir
Benim mesela aküm yine bitti ,söktüm evde şarj ediyorumGünlük ortalama 40km civarı şehiriçi yapıyorum.
(hanımı işe,çocukları okul ve kreşe)
son zamlardan sonra trafikte gözle görülür şekilde azalma oldu.
insanlar artik lüzum olmadıkça keyf için araca binemiyorlar.
Sonuç olarak benzinliklerin boş olması normal.
insanlar artik lüzum olmadıkça keyf için araca binemiyorlar.
Sonuç olarak benzinliklerin boş olması normal.
Dünyanın tepeside ortaklığı bozan iki güçün neden olduğu, ayrıştığı ortamda, devlet ve yönetimi iki güçten birine sırt çevirince olanlar oldu, olan oluyor. İki kolumuzdan çekiliyoruz. İktidar yolunu belirlediğinden ve dönmediğinden, karşısındaki mevcut yapı iktidarı yıpratıp kendi yanların da olabileceklerin önlerini açma adına ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Malum bizler asıl ülkenin kimin yanında yer alacağını seçenleriz. Bu nedene asıl oyun bize karşı, yani verilmiş karardan dönülmesini istememizi isteyecek şartları oluşturuyorlar.
Velev ki oldu değiştirdik her şey düzelecek mi? Hayır bu defa da diğer taraf bastıracak yanına çekmek için. Yani yaşadıklarımızı yaşamama şansımız yok gibi bir şey. Burada önemli olan sonundaki pozisyonda ne olacağı, durumumuzun ne olacağı. Yani biz seçmenler ve geleceğimiz adına önemli olan, hangi pozisyona yerleşmemizin kazanımlarımızı arttıracağı hususudur. Yoksa yeni kurulan dünya da çırak çıkmak da var.
Elbette dataların için de onlardan esintiler de "Dan Brown hariç" vardır. Daha neler nelerden iki örnek ekleyeyim. Hafıza önemlidir, kimliğini unutturmaz.Bir su bardağı Kurtlar vadisi
Bir su bardağı Dan Brown
Bir paket haluk özdil
İki kaşık Abdullah Çiftçi
1 tutam Dilipak
Tarifte eksik var mı üstat?