Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,158
65
Bu arada Dollars 13:82 :hmm

alodan-239.png

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
189
44
Yıl sonuna doğru bizimki ağzını açmazsa.. veya saçma bir faiz düşürme kararı daha gelmezse durulur biraz lakin Avrupa ve Amerika artık yavaştan tatile girmeye başladı ..

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,763
Yıl sonuna doğru bizimki ağzını açmazsa.. veya saçma bir faiz düşürme kararı daha gelmezse durulur biraz lakin Avrupa ve Amerika artık yavaştan tatile girmeye başladı ..
"FED TOPLANTISI NE ZAMAN? FED faiz toplantısı 14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. FED faiz kararı 14 Aralık saat 21:00 itibari ile açıklanması bekleniyor."

:fiskos

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,307
63
Benim anladığım kadarıyla A atoprak arkadaş bizim Merkez Bankası'nın PPK Aralık ayı toplantısında vereceği faiz kararından bahsetmiş. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
yazıyo yazıyo motorin çift haneye çıkmış yazıyo. 66 kuruş zam yazıyo.

hemen kuyruğa girip depo dolduralım. Böylelikle bu zam da bizi teğet geçmiş olur.
Uzun zamandır hep depo doldururum, böylece km ve ödeme kontrolünü takip ederim.
Şu an yarım depodayım gidip doldursam neye yarayacak diye düşünüyorum yalan değil :(

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
189
44
Benim anladığım kadarıyla A atoprak arkadaş bizim Merkez Bankası'nın PPK Aralık ayı toplantısında vereceği faiz kararından bahsetmiş. :ok

Yani işte .. toplantı diyeli, torba dolsun ... Toplantı değil aslında RT nin dediğinin karara bağlanması gibi bişey :)

"FED TOPLANTISI NE ZAMAN? FED faiz toplantısı 14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. FED faiz kararı 14 Aralık saat 21:00 itibari ile açıklanması bekleniyor."

:fiskos
Ya zaten birde onlar faiz yükseltirse tam kapak olacak ... ABD (ve Avrupada da) enflasyon ciddi şekilde arttı, önüne geçmek için faiz arttırabilirler yine.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt