Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,516
aO3BK2D_700b.jpg

:kiskis

A Çevrimdışı

atoprak 

Aktif Üye
13 Kas 2018
190
44
Benim anladığım kadarıyla A atoprak arkadaş bizim Merkez Bankası'nın PPK Aralık ayı toplantısında vereceği faiz kararından bahsetmiş. :ok

Yani işte .. toplantı diyeli, torba dolsun ... Toplantı değil aslında RT nin dediğinin karara bağlanması gibi bişey :)

"FED TOPLANTISI NE ZAMAN? FED faiz toplantısı 14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. FED faiz kararı 14 Aralık saat 21:00 itibari ile açıklanması bekleniyor."

:fiskos
Ya zaten birde onlar faiz yükseltirse tam kapak olacak ... ABD (ve Avrupada da) enflasyon ciddi şekilde arttı, önüne geçmek için faiz arttırabilirler yine.

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Gençliğimizi, ömrümüzü yediler. Ne zaman gidecek bunlar artık valla dayanamıyorum. Her gün eziyet, her gün işkence geliyor bana artık..

Artık lütfen gitsinler. Bu ülke bir daha asla siyasal sağcıları kaldıramaz..
Her gün fakirleşiyoruz. Bunlar gittiği zaman yaptıklarını misliyle ödemesini istiyorum.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Türk bayrağının üstüne oturarak Tayyip Erdoğanı alkışlayan zihni abidesi bozuklarin olduğu bir ülke düze çıkamaz.

Bu ülkenin boktan politikaları yüzünden nice subay - gazeteci - kamu görevlisi - şerefli insanlar intihar etti.

Bu ülke girmiş olduğu medeni sınavı kaybetmiştir. 6 senedir böyle karamsarım "bu kadar da olmaz dediğimiz her şey oldu" kalbim kırık.

Kalbim kırık...

Düzenleme : Gurura ve milliyetçi duygulara kapılıp lütfen çocuklarınızın yurt dışına gitmelerine engel olmayın.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Yani işte .. toplantı diyeli, torba dolsun ... Toplantı değil aslında RT nin dediğinin karara bağlanması gibi bişey :)

Ya zaten birde onlar faiz yükseltirse tam kapak olacak ... ABD (ve Avrupada da) enflasyon ciddi şekilde arttı, önüne geçmek için faiz arttırabilirler yine.
fed'in faiz yükseltmesi şu an için pek beklenen bir durum değil. önümüzdeki yıl ciddi ciddi düşünüyorlar. ama varlık alımlarını azaltması beklenen durumların en kuvvetlisi. yani değerli kağıt toplayıp, dolar pompalamayacak. böylece arzdaki dolar miktarı artmayacak. bunun devamı zaten faizleri arttırıp, piyasadan dolar toplamak. gidişat bizim açımızdan pek parlak değil.

yatırım için tavsiye değildir.

Geri
Üst Alt