Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Gençliğimizi, ömrümüzü yediler. Ne zaman gidecek bunlar artık valla dayanamıyorum. Her gün eziyet, her gün işkence geliyor bana artık..

Artık lütfen gitsinler. Bu ülke bir daha asla siyasal sağcıları kaldıramaz..
Her gün fakirleşiyoruz. Bunlar gittiği zaman yaptıklarını misliyle ödemesini istiyorum.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
569
Türk bayrağının üstüne oturarak Tayyip Erdoğanı alkışlayan zihni abidesi bozuklarin olduğu bir ülke düze çıkamaz.

Bu ülkenin boktan politikaları yüzünden nice subay - gazeteci - kamu görevlisi - şerefli insanlar intihar etti.

Bu ülke girmiş olduğu medeni sınavı kaybetmiştir. 6 senedir böyle karamsarım "bu kadar da olmaz dediğimiz her şey oldu" kalbim kırık.

Kalbim kırık...

Düzenleme : Gurura ve milliyetçi duygulara kapılıp lütfen çocuklarınızın yurt dışına gitmelerine engel olmayın.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,763
Yani işte .. toplantı diyeli, torba dolsun ... Toplantı değil aslında RT nin dediğinin karara bağlanması gibi bişey :)

Ya zaten birde onlar faiz yükseltirse tam kapak olacak ... ABD (ve Avrupada da) enflasyon ciddi şekilde arttı, önüne geçmek için faiz arttırabilirler yine.
fed'in faiz yükseltmesi şu an için pek beklenen bir durum değil. önümüzdeki yıl ciddi ciddi düşünüyorlar. ama varlık alımlarını azaltması beklenen durumların en kuvvetlisi. yani değerli kağıt toplayıp, dolar pompalamayacak. böylece arzdaki dolar miktarı artmayacak. bunun devamı zaten faizleri arttırıp, piyasadan dolar toplamak. gidişat bizim açımızdan pek parlak değil.

yatırım için tavsiye değildir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,399
Huluooioggggg

Tl / euro yapın bakalım kuru kaç tl görmüşler.

Screenshot_20211208-121034_Cep.jpg

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
570
Benzin zamlarını takibi bıraktık mı? İstasyonlarda öyle kuyruk da görmedim sanki. Millet kanıksadı mı nedir

Geri
Üst Alt