TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,445
- 50
O zaman bu twit senin için gelsin
Vaybe bir zamanlar milyonerdik ne günlerdi

O zaman bu twit senin için gelsin
Bizim gurbetçiler bizleri nankörlükle suçlarken.
Elin oğlu bak ne diyor.
Bekliyoruz bakalım ,sanırım 2022 de vereceklerDaha yeni zam geldi Ekmek fiyatlarına
2 TL oldu 2'ye yeni alışmışken
Bu sabah 2.50 den aldım yine zam gelmiş .
Zam değilmiş mevcut şartlara göre ayarlamaymış
2022'ye bakacaklar mış 2022'de yeni zam yolda diyor
Herşeye cart curt oldu deyip zam geliyor bu işçinin Emeklinin maaşına niye sehven zam yapılmıyor ?
Aynen oyle abi. Gerci adamlar kabile yasantimiz var der gecer. Gine de aslinda zengin kaynaklari olan ama islemesini yapamayan ulkelerdendi bildigim kadariyla kismi halkin cogunlugu fakir, afrika misali. Biz varlikta yokluk cekecegiz boyle giderse uzucu ama gidisat oyle gibi. Ben mesela 1 ay sonra askerim geldigimde nasil duzen kuracagim bilemiyorum, kafamda bu sorulardan gozume uyku girmiyor.Hatta espiri konusu olmuştu (adamların mabadında yaprak ellerinde mızrak paraları tl den değerli.....)![]()
Merak etme 20 30 sene sonra anı olarak anlatırsın eskiden biz neler gördük neler çektik siz bilmezsiniz diye konuya başlarsınAynen oyle abi. Gerci adamlar kabile yasantimiz var der gecer. Gine de aslinda zengin kaynaklari olan ama islemesini yapamayan ulkelerdendi bildigim kadariyla kismi halkin cogunlugu fakir, afrika misali. Biz varlikta yokluk cekecegiz boyle giderse uzucu ama gidisat oyle gibi. Ben mesela 1 ay sonra askerim geldigimde nasil duzen kuracagim bilemiyorum, kafamda bu sorulardan gozume uyku girmiyor.
Merak etme 20 30 sene sonra anı olarak anlatırsın eskinden biz neler gördük neler çektik siz bilmezsini diye konuya başlarsın![]()
Ben göremeyeceğm nasılsa 20-30 sene sonrasını,en iyisi not yazayım bari ,o zamanlarda okurlar "dedemiz yazmış zamanında" diyeMerak etme 20 30 sene sonra anı olarak anlatırsın eskinden biz neler gördük neler çektik siz bilmezsini diye konuya başlarsın![]()
Ben göremeyeceğm nasılsa 20-30 sene sonrasını,en iyisi not yazayım bari ,o zamanlarda okurlar "dedemiz yazmış zamanında" diye![]()
Amin aminnn, hepimize inşallahAllah uzun omur versin size hocam,bizede bi 30 sene sabir.
Emmi sen 90-100'e kadar yolu var daha eski topraksın sana birşey olmaz acele etme daha çok varBen göremeyeceğm nasılsa 20-30 sene sonrasını,en iyisi not yazayım bari ,o zamanlarda okurlar "dedemiz yazmış zamanında" diye![]()
Acele etmiyorum zatenEmmi sen 90-100'e kadar yolu var daha eski topraksın sana birşey olmaz acele etme daha çok var![]()
Benim lens gelmeden gitme deAcele etmiyorum zaten![]()
Şeykargo'ya vereyim 20 yılda ancak gelir zatenBenim lens gelmeden gitme de![]()