teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
9.60 idiAnlık durum fena arkadaşlar :(
9.60 idiAnlık durum fena arkadaşlar :(
Asya piyasaları böyle açıldı hocam. Reyis haftasonu yine piyasaları sarsıcı laflar etti!9.60 idi
Hiç anlamıyorum inan,bu bize yansıyor mu yarın meselaAsya piyasaları böyle açıldı hocam. Reyis haftasonu yine piyasaları sarsıcı laflar etti!
Hocam asya piyasalarında tl değer kaybederek açtı. Sabah iç piyasada insanlar dolara koşarsa büyüyerek devam eder. Merkez bankası müdehale ederse sabit tutar yada baskılayarak düşürmek isteyebilir. Buda elindeki dolarları kaybetmesine neden olur. Aşağı tükürseniz sakal yukarı bıyık misali. Sabah göreceğiz ne olacak ama görüntü iyi değil.Hiç anlamıyorum inan,bu bize yansıyor mu yarın mesela
Lahavleee ,yani 1$ = 10TL olacak bu gidişle sonunda,cuma günü arkadaş "alo 1$ 15 Tl olmazsa ne olayım" demişti,kötü,daha da kötüye gidiyor desene sevgili PuzikHocam asya piyasalarında tl değer kaybederek açtı. Sabah iç piyasada insanlar dolara koşarsa büyüyerek devam eder. Merkez bankası müdehale ederse sabit tutar yada baskılayarak düşürmek isteyebilir. Buda elindeki dolarları kaybetmesine neden olur. Aşağı tükürseniz sakal yukarı bıyık misali. Sabah göreceğiz ne olacak ama görüntü iyi değil.
Malesef hocam kötü gidiyor. Ekonomide yangın varken söndürmek ılımlı olmak yerine siz kendinize 10 düşman cephe daha açarsanız dolar 15te olur 20de. Bu nasıl yönetim tarzıdır ben anlayamadım, anlayam varsa anlatsın bize aydınlanalım. Yazık hepimize ve emeklerimize!Lahavleee ,yani 1$ = 10TL olacak bu gidişle sonunda,cuma günü arkadaş "alo 1$ 15 Tl olmazsa ne olayım" demişti,kötü,daha da kötüye gidiyor desene sevgili Puzik
Ne diyeceğimi bilemiyorum artık,Allahtan ev kendi evimiz ,kira ödemiyoruz yoksa emekli maaşı ile ne yapardık bilmiyorum,doğal gazı ocak haricinde kullanmıyoruz artık,sadece ocak ve banyo için var,ısıtmada yok.Allah sonumuzu hayr etsin.Malesef hocam kötü gidiyor. Ekonomide yangın varken söndürmek ılımlı olmak yerine siz kendinize 10 düşman cephe daha açarsanız dolar 15te olur 20de. Bu nasıl yönetim tarzıdır ben anlayamadım, anlayam varsa anlatsın bize aydınlanalım. Yazık hepimize ve emeklerimize!
Ah be Albanez usta, bütün oyunu, suprizi bozdun.yahu kim çıkarıyor bu "ekonomi kötü" laflarını???
pandemi-mandemi filan hikaye,memleket bu sene bile yüzde bilmem kaç
büyümüş!
kıskananlar çatlasın,hepsi dış güçler işi ama biz yemeyiz bunları,bakın Reis
fena gürledi malum 10lu elçi çetesine! şimdi alayını şutluyor memleket den
millet de mok gibi para var yaw,fakir edebiyatı yapmaya alışık olduğumuz için
sürekli para yok tantanası yapılıyor...
Reisin şu lafını hiç unutmuyorum sanırım yıl 2003 idi...
1 dolar=1 lira yapacağız
valla sondaki sıfırı saymazsak 1 dolar şimdi 1 lira yaptılar
helal olsun size
valla en doğrusu bu olduDolarada develüasyon yapar çözeriz o işi sıkıntı yok 0 silmekte üstümüze yok