Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Elektronik eşyalarınıza, beyaz eşyalarınıza, tv'lerinize, arabanıza çok iyi bakın. Bugün Dünya'nın en iyi hükümeti yönetimi devralsa, bu enkazı toparlaması ve etkilerinin vatandaşa ulaşması kafadan 3-4 sene sürer.

Anlamayanlar için; dış güçler faiz düşürerek ekonomimize saldırıyor. Bayrak dinmez, ezan inmez.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Dolar elden gidiyeah

x720.jpg

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
Şimdi size çok önemli bir soru sormak istiyorum:

- dolarla mı maaş alıyorsunuz?

- dolarla borcunuz mu var?

Eskiden buzdolabı yoktu çamaşır makinesi yoktu top yoktu tüfek yoktu play station 4 yoktu fifa 2021 yoktu

Şukürsüz bu gençlik şukürsüz.

Şefeeeer.

An itibari ile kafayı sıyırdım idare edin dostlar. ?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Dolar 9.61 bu arada. Kimseden tık yok.

Kıbrıs çıkarması ve haşhaş ekim kararından sonra gelen ambargo ortamında, "hükümet istifa" diye tam sayfa gazete ilanları veren TÜSİAD'ı da piste alalım.

Amerikan köpekliği yapmak kadar kolay mıymış görelim.

J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynen ülkede herkesin beyni yıkanmış yada herkes koyunlaşmış düşünemiyorlar çoban ne derse o bir insan niye ses çıkarmaz herkes ayaklansa böyle olacağını düşünmüyorum bu hükümet artık gitmeli ülkenin 20 yıldır içinden geçtiler şu an bu hükümet gitse bile anca 10 yıla toparlarız hala adam koltuk sevdasından ayrılamıyor her sabah kalktığında ejderha meyvesini bırakır mı 2250 odalı sarayını bırakır mı kedisinin eşini söylemiyorum bile kadın 50 bin dolarlık çantası var porsiyonları azaltın diyor utanmada yok zaten millet mal koyun ne anlar aşure tarifi veriyor arkada altından musluk ilkokul mezunu kadın tıp kongresinde konuşuyor koca koca profesörler de alkışlıyarak onu dinliyor din şovu yapıyorlar hangi dinde böyle gösteriş böyle şatafat daha bunları destekleyen insanlar bana göre ya deli beyinsiz aklı yok yada yandaş partiden para alıyorlar ikisinden biri artık neyse konuşsam sabaha kadar konuşurum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dolar 9.61 bu arada. Kimseden tık yok.

Kıbrıs çıkarması ve haşhaş ekim kararından sonra gelen ambargo ortamında, "hükümet istifa" diye tam sayfa gazete ilanları veren TÜSİAD'ı da piste alalım.

Amerikan köpekliği yapmak kadar kolay mıymış görelim.
Aaaa, rica ederim sevgili EXcomZkko :durt ,adamcağız çıkıp birşeyler dedi ya garibim,duymamışsın sanırım :)

Geri
Üst Alt