Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,110
Aaaa, rica ederim sevgili EXcomZkko :durt ,adamcağız çıkıp birşeyler dedi ya garibim,duymamışsın sanırım :)
Karnından konuşuyorlar anca Emmi. Bütün gazetelere tam sayfa ilanlar versinler de görelim çaplarını.

Beni en çok kızdıran da; bu damat'ın bakanken yaptığı o ünlü ilkokul seviyesi powerpoint sunumundan sonra, Güler Sabancı çıkmış bakanı övüyordu. İnşallah biri suratına çarpar bunu. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
41
Hadi iyisiniz, tekrardan benzine zamı kaptınız.

44 kuruş güncelleme geldi.

Screenshot_20211023-160600_BenzinLitrec1c61106095bd91b.jpg

bizim millet benzinin mazottan pahalı olmasına alışkın değil ondan yapıldı bu zam :sirit

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,208
65
Karnından konuşuyorlar anca Emmi. Bütün gazetelere tam sayfa ilanlar versinler de görelim çaplarını.

Beni en çok kızdıran da; bu damat'ın bakanken yaptığı o ünlü ilkokul seviyesi powerpoint sunumundan sonra, Güler Sabancı çıkmış bakanı övüyordu. İnşallah biri suratına çarpar bunu. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Yakında konuşanlar arasına katılır,ama sinir olmaya gerek yok yeterince yıprandık zaten :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,288
Cevdet AKÇAY azönce Tozlanmış uzuv,organellerimizi tozunu attırdı HaberTurk de.

Eğip,Büyükmeden önüne gelene sapladı. Ayşe dezzeyi de esgeçmedi. Helal olsun böyle adamlara ihtiyacımız var.

Şuan tekrarı var kaçırmayın.

Geri
Üst Alt