Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Yakıt fiyatlarına çözüm bulundu ?
Şarjlı mı acaba o alet?
Yakıt fiyatlarına çözüm bulundu ?
Tüh be sen sorunca, tekrar dikkatlice izledim videoyu Adem abi, alet benzinli çünkü adamın yanında küçük benzin bidonu var ve videonun ortasında yakıt ikmali için benzinlikten çıkıyor adam.Şarjlı mı acaba o alet?
Dediğin zam geldi Başkan 25 krşSalı'nın gelişi Cuma'dan bellidir.
Olsun abi bak fikir fikri doğurduTüh be sen sorunca, tekrar dikkatlice izledim videoyu Adem abi, alet benzinli çünkü adamın yanında küçük benzin bidonu var ve videonun ortasında yakıt ikmali için benzinlikten çıkıyor adam.
Neyse yakıt fiyatları ülkemizde biraz daha artarsa bizim millet bunun şarjlısını da yapar.
aslında sineye çekme durumu yok. Kime dokunsanız patlama noktasında. 2018'de kaynama noktasındaydı millet, şu anda boiler patlama noktasında. Ama bu patlama sandıkta olursa olur başka bir şey beklemek hata olur.
Gençler hatırlamaz dicem de ben de çok yaşlı değilim
Fikir vermesi açısından şöyle bir karşılaştırma yapayım:
Bu tepki sandık tepkisi işte. 2001 krizi tepkisi. DSP'nin siyaset hayatını bitirmiş bu millet ki, kara oğlan o dönem ki mevcut siyasi kahramanlardan biriydi. Sadece türkiye'de değil dünyada saygı gören bir adamdı rahmetli Bülent Ecevit.
AKP nin yazılı halini tabloda görünce aslında adamlar parti isminin gereğini yapmışlar. Kendi adaletlerini oluşturup kendi kalkınmalarını sağlamışlar. Partinin adı bir nevi amacı da olduğuna göre bence başarılı olmuş takdir ve tebrik ediyorum.aslında sineye çekme durumu yok. Kime dokunsanız patlama noktasında. 2018'de kaynama noktasındaydı millet, şu anda boiler patlama noktasında. Ama bu patlama sandıkta olursa olur başka bir şey beklemek hata olur.
Gençler hatırlamaz dicem de ben de çok yaşlı değilim
Fikir vermesi açısından şöyle bir karşılaştırma yapayım:
Bu tepki sandık tepkisi işte. 2001 krizi tepkisi. DSP'nin siyaset hayatını bitirmiş bu millet ki, kara oğlan o dönem ki mevcut siyasi kahramanlardan biriydi. Sadece türkiye'de değil dünyada saygı gören bir adamdı rahmetli Bülent Ecevit.
Bakış açımız bu olursa, Bu gün içişleri bakanının görev yapabilmesi nasıl mümkün olur anlamak mümkün değil. zira ne kadar suçlu var ise ne kadar yolsuzluk yapan var ise hepsinin SS ile fotoğrafı çıktı.
Türkiye' ye siyasetçi gelmemiştir.
Fantastik Roman edebiyatı gibi bir siyasi kültürümüz var ve bu bizim ayıbımız.
Karaoğlan - Beyazoğlan hikaye.
Türkiye' ye siyasetçi gelmemiştir.
Fantastik Roman edebiyatı gibi bir siyasi kültürümüz var ve bu bizim ayıbımız.
Karaoğlan - Beyazoğlan hikaye.
Beni ilgilendiren başlığı açtım takvimde ,bu yazının sağ tarafındaki başlık ,başlık da hani "beni tıkla amca" diyordu , tıkladımTam da budur. İsabetli yaklaşım, olaylara dışından objektif bakmaya çalışma.
Bu gün bir köşe yazarı da aynı perspektiften makro bakıp irdelemiş olanları yakın geçmişe ışık tutuyor, tam da bu görselleri yazıyla anlatıyor. Bağnaz olmayıp, okuyabilenlere, anlayabilecek altyapıya sahiplere link;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.