Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Litresi 75 cent ediyormus şimdi baktım, bedava ?Ne kaldı, 6 kuruş (1 cent bile etmiyor galiba )
Litresi 75 cent ediyormus şimdi baktım, bedava ?Ne kaldı, 6 kuruş (1 cent bile etmiyor galiba )
Hemen cent cent toplamaya başlayayım bari ,neme lazım,80 cent olmasın birdenLitresi 75 cent ediyormus şimdi baktım, bedava ?
Bizim hanede ayda yılda bir çay yapılır.Toz şeker stoklayın zam gelecek şeker krizi var fabrika şekerin çıkış fiyatına %45 zam istiyormuş
Gelecek zam güncelleme ne olur siz düşünün artık
Neyse ki zam geliyor diye yazmadın.LPG lt fiyatına zam gelme ihtimali var.
Başkan kullanmıyoruz olmasada olur diyorsun zaten zararlı 3 beyazdan biriBizim hanede ayda yılda bir çay yapılır.
Yapılsa da çaya şeker atmıyoruz.
işyerinde aylık kişi başı, 500gr çay-1kg şeker veriliyor. İnan toplamda 10 barda bile içmiyorum.Başkan kullanmıyoruz olmasada olur diyorsun zaten zararlı 3 beyazdan biri
Çayıında tadı kalmdı Başkan aynen dediğin gibi öyle bir tat bırakıyor eskisi gibi buram buram çay kokusu yokişyerinde aylık kişi başı, 500gr çay-1kg şeker veriliyor. İnan toplamda 10 barda bile içmiyorum.
Garip gelecek ama damak tadımı bozuyor, hani olmamıs hurma yersin ağzın kekrek olur ya işte öyle.
İşim gereği farklı ülkeler,kültürlerden insanlar hergün yanyana gelmek zorunda kalıyorum.Çayıında tadı kalmdı Başkan aynen dediğin gibi öyle bir tat bırakıyor eskisi gibi buram buram çay kokusu yok
Çaylarıda bozdular çay diye ne iteledikleri belli değil eski raf ömrü bitmiş aromasını kaybetmiş çay satıyorlar