By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Sürekli güncellenen fiyatlardan sonra konu başlığına da güncelleme yapıldı.Saniyide kullanılan doğalgaza %48 ZAM geldi.
Elektriğe ZAM kaçınılmaz oldu.
Sürekli güncellenen fiyatlardan sonra konu başlığına da güncelleme yapıldı.Saniyide kullanılan doğalgaza %48 ZAM geldi.
Elektriğe ZAM kaçınılmaz oldu.
Ortak olduğunu biliyorum da ,nasıl bir ortaklık onu bilmiyorumPetrol firmasında çalışman lazım yada rafineriye ortak olman.
Ben de bu kanıdayım doları bilerek yükseltiyorlar, on yıldır savaşta olan Libya dinarı bile tl den iki kat daha değerli
Emmi herhalde uykudan yeni kalkmış diyecektim son kelimelerDüşüş başladı ,benzin zammı geri alınıyormuş hele doğal gaz zammı neyse de,özellikle lpg zammında 5 tllik indirim olacak yarın ,depolarını dolduranlar lpg lerini geri satacaklarmış,bunun için kuyruk oluşmuş benzincilerde ,bazı yurttaşlarımız lpg tankını söküp "geri satmaktansa ocakta kullanırız" diyorlarmış desem de inanmayın
Ya aslında hepimiz diken üstündeyiz bir nebze ,en azından gülümseteyim dedim gençleri ,tabii hanımdan yedim fırçayı o başkaEmmi herhalde uykudan yeni kalkmış diyecektim son kelimeler
Emmi bizde zamdan önce depoyu fullediğimizle avunuyoruz .Sonuçta yine bitecek ve o zamlı tarifeden yine alacağızYa aslında hepimiz diken üstündeyiz bir nebze ,en azından gülümseteyim dedim gençleri ,tabii hanımdan yedim fırçayı o başka
Kendine "yedek depo" yap ,ha bire doldurursun zamdan önce ,veya yukardaki yazdığım gibi doların düşmesini bekle(gerçi bu sefer de çok beklersin )Emmi bizde zamdan önce depoyu fullediğimizle avunuyoruz .Sonuçta yine bitecek ve o zamlı tarifeden yine alacağız
Bir şarkı vardı (gelmez o günler mazide kaldı) kim söylüyordu aklıma gelmediKendine "yedek depo" yap ,ha bire doldurursun zamdan önce ,veya yukardaki yazdığım gibi doların düşmesini bekle(gerçi bu sefer de çok beklersin )
BenBir şarkı vardı (gelmez o günler mazide kaldı) kim söylüyordu aklıma gelmedi