Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
aloo beyler
SU dan haberiniz varmı peki?

ülen son bir kaç aydır amma fahiş SU fat.ları geliyor olacak iş değil
Hamam mı çalıştırıyoruz yahu:haha1

siz asıl tantanayı yakında GAZ fat.gelince göreceksiniz!

ipin ucu artık belli ki ciddi kaçmış beyler
hala ona buna mok atıp da şu dur bu dur edebiyatı çekiliyor bu millete!
ayıptır günahtır be
çuvalladınız iyice
ama bahaneler çok! ülen her gün yeni bir şeyi icat ediyorlar
sonra da dinleyenler ...yaw doğru be... diyor
insanlarımızın bilinçaltı bile ciddi bozuldu

adam malum yandaş yerler den neyi duysa inanıyor; yaw bunlar "doğru" diyor
ama asıl kendisi yanıyor haberi bile yok garibimin

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Ben de bu kanıdayım doları bilerek yükseltiyorlar, on yıldır savaşta olan Libya dinarı bile tl den iki kat daha değerli

Bu twit uzerine bu ulkeye cok pis kufur ederdim ama tadımız kaçmasın.

"Bayrak siha iha 31 ey vatannnn" yuce turk milleti falan. Nerede bu millet ? 20 senedir halkin yarisindan fazlası sorgusuz sualsiz oy verdi. Yetmedi ben sizin cobaninizim dedi milleti hayvan yerine koydu yine oy verdiler. moğol kafasında olan göçebe hayatin etkisinden çıkamamış rezil bir coğrafya.

Bu forumda kendimi cok tutuyorum özgürce tuşlara basmaya çekiniyorum o yüzden uzak duruyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Düşüş başladı ,benzin zammı geri alınıyormuş hele doğal gaz zammı neyse de,özellikle lpg zammında 5 tllik indirim olacak yarın ,depolarını dolduranlar lpg lerini geri satacaklarmış,bunun için kuyruk oluşmuş benzincilerde ,bazı yurttaşlarımız lpg tankını söküp "geri satmaktansa ocakta kullanırız" diyorlarmış desem de inanmayın :kiskis

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Düşüş başladı ,benzin zammı geri alınıyormuş hele doğal gaz zammı neyse de,özellikle lpg zammında 5 tllik indirim olacak yarın ,depolarını dolduranlar lpg lerini geri satacaklarmış,bunun için kuyruk oluşmuş benzincilerde ,bazı yurttaşlarımız lpg tankını söküp "geri satmaktansa ocakta kullanırız" diyorlarmış desem de inanmayın :kiskis
Emmi herhalde uykudan yeni kalkmış diyecektim son kelimeler :kiskis

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Söyle bir düşündüm de. 2011 yılında Hollandaya geldiğimde 2 lira falandı euro. Markete gidip 5 euro olan birseye bakınca, vayy 10 TL yapar çok pahalıymış, deyip bırakırdım ?3 oldu 5 oldu ama hep söylediğim çıktımı inmez. Şimdi Türkiye ye gelişimde tam tersini yapıyor euroya çevirip alıyorum, ucuz geliyor. Benim için güzel halkım için acı birsey. Artık büyük bir kesimi için üzülmüyorum. Seçtiklerini yaşıyorlar.

Geri
Üst Alt