T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba sahibinden.com üzerinden 21.10.2021 de modem satın aldım satıcı modem yerine 40TL'Sattığı digiturk kutusunu gönderdi Modem aldım kutudan digiturk kutusu çıktı dolandırıldım sahibinden ürünü iade edebilirsiniz diyor 119,90 TL ödedim Ben dolandırıldım diyorum 100 TL iade edilecek 19.90 iade edilmez param güvende hizmet bedeli diyor Hem benim dolandırılmama ön ayak ol satıcıları teşvik et sonra ana paranı al git ne demek oluyor Satıcı ürünü gönderirken kargo ücreti ödemiyor satıcıya hiç bir yaptırım yok af edersin adam salatalık gönderse gönderir sisteme bak böyle sistem mi olur alıcıyı dolandırma üzerine kurulmuş sistem art niyetli satıcılar ufak meblağ olduğu için ses çıkmaz diye alıcıyı dolandırıyor Sahibinden com onların dolandırıcılık yapmasına ön ayak oluyor zemin hazırlıyor yer sağlıyor tüketiciyi bilinçli olarak zarara sokuyor Sahibinden.com param güvende diye satış sistemini değiştirip dolandırıcılar ile bir yerde işbirliği yapıyor tüketicileri mağdur ediyor olayla ilgili resimleri yüklüyorum sahibinden.com'a talep iletmeme durumu anlatmama rağmen onay sürecini durdurmadı 2 günlük onay süren var diye bilgilendirme mesajları geliyor e-mailler geliyor bana bekle talebini ilettim 2 gün içinde sana döneriz diyor 2 gün sonra ürün otomatik onaylanacak ürün böyle rezil sistem mi olur dolandırılmış olabilirsin 100 TL sana 19.90 TL bize hadi geçmiş olsun anlayışı var mı böyle şark kurnazlığı kurumsal firma insanların dolandırılmasına ön ayak oluyor dolandırıcıları teşvik ediyor
Adem Helvacı Hocam bu konu hakkında youtube'de video çekmeni mağduriyet yaşayanların sesi olmanı rica ediyorum ?
Moderatör tarafında düzenlendi: