Benim aldığım ürün gelseydi belki sineye çekilebilir burada bilinçli dolandırıcılık varhocam 50 tl cihaza 50 tl kargo ücreti ödedim normal sahibinden alınca .param güvende ile 50 tl cihaza 2 kere kargo gördüğü halde 20 tl ödedim bence makul.
satıcı telno yazıyordu wp kayıt etseydim profil resmine baksaydım kesinlikle ürün almazdım ben dolandırıcıyım diyor 20 yılı geçmiştir internettet alışveriş yapıyorum şimdiye kadar hiç dolandırılmadım sahibinden.com böyle bir değişiklik yapmasaydı sistemi değiştirmese yine oyuna gelmezdim ben işin para kısmında değilim dolandırıcı dolandırma derdinde sahibinden.com bu olayların önüne geçmek için önlem almak yerine kendisine nasıl çıkar sağlayacağını düşünmüş böyle bir sistemi faliyete geçirmiş satıcı belki amacına ulaşamıyor ama bu sefer sahibinden.com tüketiciyi dolandırıyor parasına çöküyor hakkı olmayan komisyonu kesiyor elin çekik gözlü çinlisi satıcı vaat etiği ürünü göndermediği zaman sahte bozuk ürün göderdiğinde sadece gelen ürün görselini aliexpress'e kanıt olarak iletmemiz yeterli oluyor sen haklısın ürün sende kalsın deyip hiçbir kesinti yapmadan paramızı iade ediyor onlar kadar olamadıkGeçmiş olsun sevgili yıldırım,umarım gelişmeler yüzünü güldürür,ben onun için elden alıyorum,internetten almıyorum.
Adem Helvacı Hocam firmaya talep ilettim kesilen ücretin yasal olmadığını satış işlemin tamamlanmadığınıBU beyanlara ilişkin servis sağlayıcı yani karşı taraf ile olan yazışmaların var mı?
Onlar da var ise içerik üretelim bu konu ile ilgili. Zira oldukça önemli konu bu.
Adem Helvacı Hocam firmaya talep ilettim kesilen ücretin yasal olmadığını satış işlemin tamamlanmadığını
Yapmış olduğum ödemenin 119.90TL kesinti yapılmadan tarafıma iade edilmesini talep ettim
Bugün M.hizmetlerinden aradılar aldıkları paranın hizmet bedeli yasal hakları olduğunu
Verilen bu hizmet karşılığında olası dolandırıcılık girişiminin önüne geçildiğini ve dolandırılmadığımı
aldığım ürünün ana parası 100TL nin iade kargosu satıcıya ulaştığında iade edileceğini bilgisini verdiler
satıcıya yaptırım ceza yokmu hala şatış yapıyor diye sorduğumda satıcının yaptığı işlemlerin takip edildiği
Aynı şekilde yanlış ürün gönderimi yaparsa tüketici şikayetleri belli bir sayıya ulaştığında satıcının hesabının kapatılmasına kadar giden bir süreç olduğunu aktardıdılar ve aşağıdaki gibi boş bir e-mail geldi yazışmaların delil olarak kullanılabileceğini bildiklerinden boş mail gönderiyorlar çözülmeyen talebe tabiniz sonuçlanmıştır diye diye e-mail atmak nedir abi Adem Helvacı Hocam bunlar yazılı iletişim kanallarından cevap vermiyor içerik üretmek için yazılı cevap beklersek gelmeyecek belli oldu sitenin kendisi dolandırıcı başka yerde dolancı aramaya gerek yok abi
not: Ben işin 19.90 TL kısmında değilim yanlış anlaşılma olmasın o para benim için hiç önemli bir mevla değil ama insanların dolandırılmaya çalışılması ve bu mağduriyetten para kazanan çıkar sağlayan e-ticaret sitesi var 3000TL verip ekran kartı alıp dolandırılmaya çalışanlarda var onlardan 249TL hizmet bedeli adı altında kesilmiş ve geri iade edilmiyor şimdi bazı arkadaşlar diyebilirki 20 lira için ne tatava yapıyorsun vatandaşın zor durumundan kimse çıkar sağlayamaz bunu kötüye kullanamaz.
Adem Helvacı Hocam firmaya talep ilettim kesilen ücretin yasal olmadığını satış işlemin tamamlanmadığını
Yapmış olduğum ödemenin 119.90TL kesinti yapılmadan tarafıma iade edilmesini talep ettim
Bugün M.hizmetlerinden aradılar aldıkları paranın hizmet bedeli yasal hakları olduğunu
Verilen bu hizmet karşılığında olası dolandırıcılık girişiminin önüne geçildiğini ve dolandırılmadığımı
aldığım ürünün ana parası 100TL nin iade kargosu satıcıya ulaştığında iade edileceğini bilgisini verdiler
satıcıya yaptırım ceza yokmu hala şatış yapıyor diye sorduğumda satıcının yaptığı işlemlerin takip edildiği
Aynı şekilde yanlış ürün gönderimi yaparsa tüketici şikayetleri belli bir sayıya ulaştığında satıcının hesabının kapatılmasına kadar giden bir süreç olduğunu aktardıdılar ve aşağıdaki gibi boş bir e-mail geldi yazışmaların delil olarak kullanılabileceğini bildiklerinden boş mail gönderiyorlar çözülmeyen talebe tabiniz sonuçlanmıştır diye diye e-mail atmak nedir abi Adem Helvacı Hocam bunlar yazılı iletişim kanallarından cevap vermiyor içerik üretmek için yazılı cevap beklersek gelmeyecek belli oldu sitenin kendisi dolandırıcı başka yerde dolancı aramaya gerek yok abi
not: Ben işin 19.90 TL kısmında değilim yanlış anlaşılma olmasın o para benim için hiç önemli bir mevla değil ama insanların dolandırılmaya çalışılması ve bu mağduriyetten para kazanan çıkar sağlayan e-ticaret sitesi var 3000TL verip ekran kartı alıp dolandırılmaya çalışanlarda var onlardan 249TL hizmet bedeli adı altında kesilmiş ve geri iade edilmiyor şimdi bazı arkadaşlar diyebilirki 20 lira için ne tatava yapıyorsun vatandaşın zor durumundan kimse çıkar sağlayamaz bunu kötüye kullanamaz.
Ben 20 yıldır internetten alışveriş yaparım 100'lerce 1000'lerce ürün almışımdır satmışımdır hangi site güvenli hangisi değil çok iyi bilirim yaptığım bu alışverişlerin sadece sahibinden sitesinden yaptığım alışveriş miktarıOlaydan tamamen bağımsız olarak şunu belirtmek istiyorum. Satıcının üyelik tarihi Eylül 2021. Kapıma kadar getirip teslim etse, o ürünü yine almam.
Sahibinden.com paragöz firmanın önde gidenidir. Sürekli rekabet kurulundan ceza alan, ücretlere abuk sabuk zamlar yapan adamlar bunlar.
Adem Helvacı Hocam şimdiden ağzna yüreğine sağlık tüm tüketiciler adına teşekkür ediyorum.Yarın bana hatırlat bu konuda mesaj atarak, bununla ilgili bir video yapıp yayınlayalım ki vatandaş bu tarz alışverişlerde başına ne geleceğini bilsin peşin peşin.
Adem Helvacı hocam dün geceden başlayararak twitter üzerinden sahibindeni etiketliyerek adalet bakanlığının söz konusu siteyi incelemesini talep ettim rekabet kuruluna şikayette bulundum ödeme yaptığım bankaya harcama itirazında bulundum bugün anket görevlisi olduğunu söyleyen bir bayan aradı sahibinden firması m.hizmetlerinden hasan bey,den aldığım hizmet için anket olduğunu söyledi sahibindenin yaptığı hukuksuz işlemleri tek tek madde madde kanuni dayanakları ile birlikte anlantım sert kaya çartıklarını anladılar an itibari ödemiş olduğum para kesinti yapılmadan iade edilecek site tarafından onaylanmışYarın bana hatırlat bu konuda mesaj atarak, bununla ilgili bir video yapıp yayınlayalım ki vatandaş bu tarz alışverişlerde başına ne geleceğini bilsin peşin peşin.
Öncelikle geçmiş olsun, işin peşini bırakmadığınız için tebrikler. Herkes birbirini yolma derdinde bu ülkede, çivimiz çoktan çıkmış.Adem Helvacı hocam dün geceden başlayararak twitter üzerinden sahibindeni etiketliyerek adalet bakanlığının söz konusu siteyi incelemesini talep ettim rekabet kuruluna şikayette bulundum ödeme yaptığım bankaya harcama itirazında bulundum bugün anket görevlisi olduğunu söyleyen bir bayan aradı sahibinden firması m.hizmetlerinden hasan bey,den aldığım hizmet için anket olduğunu söyledi sahibindenin yaptığı hukuksuz işlemleri tek tek madde madde kanuni dayanakları ile birlikte anlantım sert kaya çartıklarını anladılar an itibari ödemiş olduğum para kesinti yapılmadan iade edilecek site tarafından onaylanmış
Rekabet kurulu yapılan bu haksız işlemler ile ilgili bir hafta önce zaten şoruşturma başlatmış hiç kimse kanunlardan üstün değildir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.