satıcı ürünü göndermez ise hizmet bedeli alınmıyor ama gönderdi salatalık çıktı diyelim hizmet bedeli kesiliyor.param güvende sistemi ile ürün aldım satıcı ürünü göndermedi para hesaba geri iade olacakmış yani satıcının keyfine kalmış bir sistem böyle ürünü göndermeyen satıcılara çok büyük cezalar uygulamaları lazım.
çok iyi fiyat gelmişti sıfırı 500 tl olan ürün 150 tl dı fakat adam göndermedi göndermeyeceksen neden ilan açıyorsun anlamıyorum yada ürünü başka türlü sattın veya vazgeçtin ilanı yayından kaldır.satıcı ürünü göndermez ise hizmet bedeli alınmıyor ama gönderdi salatalık çıktı diyelim hizmet bedeli kesiliyor.
Bence alışveriş yapma bu siteden satıcıya giren çıkan olmuyor sahibinden tüketiciyi düdüklüyor
Al sana fırsat ben 100 TL verdim kargolar karışmış dedi digi kutu çıktı geri iade ettimçok iyi fiyat gelmişti sıfırı 500 tl olan ürün 150 tl dı fakat adam göndermedi göndermeyeceksen neden ilan açıyorsun anlamıyorum yada ürünü başka türlü sattın veya vazgeçtin ilanı yayından kaldır.
geçen sefer gelen üründe 2 kere kargo olmuştu bu nedenle 20 tlnın ardına düşmedim. bu sefer adam kargoya bile vermedi .bu nedenle tam iade olacak bu nedenle tatlı fırsat gelirse gene alırım.
eskiden sahibindenden çok ürün eft ile aldım ve sattım hatta çok pahalı 4k uydu alıcıları bile sattım(şimdiki fiyatı 4000 tl civarı olan) adam parayı yatırır yatırmaz içi rahat etsin diye hemen kargoladım takip nosunu attım.artık bende korkuyorum eft ile almaktan çünkü her taraf çakal dolmuş anlamadan öperler.Al sana fırsat ben 100 TL verdim kargolar karışmış dedi digi kutu çıktı geri iade ettim
aynı satıcı şimdi aynı modemi 30 TL'ye satıyor satın al eğer modem gelirse 100-150 arası satarsın
vdsl modem gelmezse 19.90 hizmet bedeli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: sahibinden.com E-ticaret sitesinden kimse alışveriş yapmasın güvenli site değil
3600 tl olan makinayı 450 ye mi aldınsahibindenden fiyatı 3600 tl olan arçelik gurme çay makinasını sıfır 450 tl aldım üründe sorunsuz geldi yani arada güzel fırsatlar çıkıyor.
Günahını almayayım da yine, kalk gidelim kampanyası ürünüdür büyük ihtimal.3600 tl olan makinayı 450 ye mi aldın
Ondan şaşırdım zaten,indirim olur da bu kadar olmaz diye düşündüm bir an ,bir de acaba hatalı giriş mi oldu dedimGünahını almayayım da yine, kalk gidelim kampanyası ürünüdür büyük ihtimal.
indirim değil satıcıdan almadım birine hediye gelmiş oda sıkışmış satıyordu (satıcı arkadaş olan hanım efendinin söyledikleri)aklımda yoktu almak esasen fakir çay makinası zaten vardı fakat tatlı fırsatı görünce aldım gerçekten kutu hiç açılmamış sıfır ürün geldi ilk fişe ben taktım.Ondan şaşırdım zaten,indirim olur da bu kadar olmaz diye düşündüm bir an ,bir de acaba hatalı giriş mi oldu dedim
Haa, o zaman tamam,ben indirim sanmıştım mesajındanindirim değil satıcıdan almadım birine hediye gelmiş oda sıkışmış satıyordu (satıcı arkadaş olan hanım efendinin söyledikleri)aklımda yoktu almak esasen fakir çay makinası zaten vardı fakat tatlı fırsatı görünce aldım gerçekten kutu hiç açılmamış sıfır ürün geldi ilk fişe ben taktım.