meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
aynen ruhsatta marka modellleri yazıyor zaten.Karışacak bir şey yok sanki.
Gazı kullanazak cihazlar kullanım için açılışta sorunsuzca çalışıyor olmalı. ?
aynen ruhsatta marka modellleri yazıyor zaten.Karışacak bir şey yok sanki.
evet önceleri daha da katıydılar , benim en üst kat diye baca sacak altında kalmış ,vermediler ruhsatı.2. ye müteahhit e ödettim parayıda , firma zaten uzattı boruyu oldu işimiz.Aynen Trakya gazdaş dimi onlarda çok katı kuralcı, hazır olmadan açmazlar
Karışacak bir şey yok sanki.
kombi aktif çalışıyorsa , değil, kombi çalışmaya hazırsa olacak sanırım. gaz yoksa kombi ne iş yapar ki?AGDAŞ Müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce. kombi aktif çalışıyorsa ocağın bağlı olmasına gerek yok dediler. gazı açıyorlarmış kalanı servise hallettiriyoruz.
olay bundan ibaret
Bu sene bursa da taşındığım yeni sıfır dairede kombi bağlı ocak bağlı değildi. Kontrole gelen görevli ocak bağlantısını açmadı muhurledi ocak bağlı olmadan gazı vermedi. Ama kombiye verdi. Ocak ankastreydi servis gaz olmadan gelirsem deneyemem 2.defa gelmem lazım o da ücretli dedi. Sonuçta ben kullanılmış bi ocak taktım gazi öyle actirdim. Ve ankastre servisini öyle çağırdım. Baya bi ugrastirdilar.
Konuştuğum arkadaş tam olarak öyle dedi. sanırım kombi sağlamsa demeye çalıştı. bana da saçma geldi ya neyse. yaşayarak öğrenicez bakalım nereye varıcak bu işkombi aktif çalışıyorsa , değil, kombi çalışmaya hazırsa olacak sanırım. gaz yoksa kombi ne iş yapar ki?
ilk açılış belki farklı olabilir. İstanbul'daki evime doğalgaz bağlantısı ilk ben yaptırdım o zaman biraz uğraştırmışlardı kombi falan kontrol etmişlerdi. burada daha önce abone olduğu için çok bakmamış olabilirler.Ocak ve kombi bagli olmadan gaz acilmaz gelen mühendis gaz kacagi olup olmadigina bakiyor ilkel aletler ile yaptigi isi tam istiyorlar fakat elinde tahtaya cakilmis icinde su olan bi hava hortumu icinde 1 miktar hava var o hava oynarsa kacak var demektir ben 8 sene once taktirmistim ve anlattığım aletle geldiler cok sacma ama bildigin kendisi yapmis sanki mekanizmasini isi tam istiyor ama tamircidiye gelse o aletle evd n kovardin o derece idi
İsler değişmiş demek.d
ilk açılış belki farklı olabilir. İstanbul'daki evime doğalgaz bağlantısı ilk ben yaptırdım o zaman biraz uğraştırmışlardı kombi falan kontrol etmişlerdi. burada daha önce abone olduğu için çok bakmamış olabilirler.
İğdaş'da ocağı bağlı olmasını istememişti aslında bakın şimdi hatırladım. marka modeli yazıp gitmişlerdi. servis gelip kurmuştu onu da.