teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bugün 9 derecedeki uydudaki sinema kanalında film izlemek için kanalın üstüne gelip ok bastım ,sinyal geldi ve gitti.Şaşırdım tabii ,tekrar astraya dönmek istedim ama kanal sinyali bir türlü gelmeyince ,gittim antene baktım ,anten tam doğuda duruyor ,motorun altında kırmızı led yanıyor,yani limiti aşmış doğuda sona dayanmış çanak ?
Ne yaptıysam orada kaldı ,hareket etmedi ,bende anteni söktüm,çanağı ayırdım,ardından 20 yıllık motoru bir 13lük civatayı kırarak parçaladım,içinden örümcek çıktı ,motor dönerken örümcek sıkışıp ölmüş,o an üzerinde bulunan transistörü yakmış gibi görünüyor ,saat 21den gecenin 01rine kadar onunla uğraştım ,sonunda motoru temizledim ama çalışıp çalışmadığı yarın belli olacak ,transiztör patlamış ,umarım hurdalardan bulurum,alışmıştım motora ?
Bu arada sökmüşken iyice temizleyip yağladım.Receiver meşhur Humax 5400 dür
Ne yaptıysam orada kaldı ,hareket etmedi ,bende anteni söktüm,çanağı ayırdım,ardından 20 yıllık motoru bir 13lük civatayı kırarak parçaladım,içinden örümcek çıktı ,motor dönerken örümcek sıkışıp ölmüş,o an üzerinde bulunan transistörü yakmış gibi görünüyor ,saat 21den gecenin 01rine kadar onunla uğraştım ,sonunda motoru temizledim ama çalışıp çalışmadığı yarın belli olacak ,transiztör patlamış ,umarım hurdalardan bulurum,alışmıştım motora ?
Bu arada sökmüşken iyice temizleyip yağladım.Receiver meşhur Humax 5400 dür