Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ten point ??Adem Helvacı hocanın bu başlıkta anlatmak istediği , dışı seni içi beni yakar
Ten point ??Adem Helvacı hocanın bu başlıkta anlatmak istediği , dışı seni içi beni yakar
Bunu bir hukukçunun cevaplaması lazım bence o kadarı bizi aşarPeki bunu bir müşteri aldı diyelim LG diye şikayet etme hakkı vs yok mu? Dolandırıcılık suçuna giriyor diye düşünüyorum. LG'e ait hiç bir parça yok
Hukukçu olmaya gerek yok az biraz mantık az biraz empati ile sonuca ulaşmak mümkün... Soru sahibi üyeyi "yok say" dığım için ve daha önce "tavsiyeni kendine sakla" dediği için bu soruya cevap vermeyi uygun bulmuyorum...Bunu bir hukukçunun cevaplaması lazım bence o kadarı bizi aşar
Küreee küreee söyle banaaasadece türkiyede doğan görünümlü şahin olmuyormuş. lg görünüm lü küresel bir cihaz diyelim buna
Yok yok,geri planda başka şeyler yatıyordur ,çok anlamam amaaslında imkan var ama zaten üretilmiş bir çip var kardeşim neden bende üreteyimki alıp takarım. bunu ben üretmeye kalksam ayrıbir yatırım maliyeti benim için adam üretmiş benim üretmeme gerek dergibi olmuş bu iş.karma bir cihaz olmuş. bundan sonrada bu gibi durumlara alışık olmak lazım