Valla abiler masaüstü bilgisayar toplar gibi toparlamış işte ??Valla ben fotoğraflarda Lg markasına ait kompenent , parça vs göremedim.Kompenentlerde de lg mühendisliği olduğunu sanmıyorum.
Aynısını vestel arçelik yapınca toplama deniyor da buna niye denilmiyor?
O zaman tv elciii oluyor hemi ??Logosu elci.
Tam can alıcı noktadan yakalamışsın sevgili Mert. Yazımda da belirttiğim gibi üretim imkanı var olmasına rağmen bu yolu tercih etmeleri, her zaman söylediğimiz MARKA BEDELİ tezimizi defalarca haklı çıkartıyor .Haklısın hocam araba üreticileri zaten her şeyini kendi ürettiğine vurgu yapmıyor.Tamam Lg samsung ta bunu yapmıyor ancak kendilerini teknoloji üreten firma olarak lanse edip algı oluşturup sonrasında böylesine toplama ürün yapıyorlar.
Topla, çıkart , böl ve vatandaşı çarptoplama tv mi bu abi
Prc yi kim uydurmuşsa. Bildiğimiz made in “china“ ?Gayet normal ,kendisi üretse tanesi 10 tl mal olacak ,toptan alsa bu 1 liraya gelecek ,nasılsa ucuz işçilik yapan ülke varken neden üretsin ki ,o benim çocukluğumda idi ,şimdi PRC var
Adamlarda kafa zehir...Prc yi kim uydurmuşsa. Bildiğimiz made in “china“ ?
Uydurma demeyek de, ticari zeka diyek bencePrc yi kim uydurmuşsa. Bildiğimiz made in “china“ ?
Elbette oluyor, onlar da var elimde merak etmeyin. zamanı geldikçe tek tek yayınlıyorumhocam aynı konu samsungdqa oluyor mu. sırf samsung diye 750 1000 tl fazla veriyoruz malzeme kalitesi içerindekiler kaliteli olsun diye. eger samsung da böyle yapıyorsa almayalım boşuna