Salih445
Süper Üye
- 21 Mar 2021
- 942
Logitechte istediğin tarzda yok muyduGeri dönüşlerin olumlu oluşu ve fiyat olarak cezbetmesi nedeniyle linkteki ürünü aldım.

Şaka bir yana hayırlı olsun
Logitechte istediğin tarzda yok muyduGeri dönüşlerin olumlu oluşu ve fiyat olarak cezbetmesi nedeniyle linkteki ürünü aldım.
Fiyatının düşük oluşu beni cezbetti. Olurda bu tasarıma alışamazsam enazından cepten cepten fazla para çıkmamış olur.Logitechte istediğin tarzda yok muydu
Şaka bir yana hayırlı olsun
Güle güle kullanın.Not eliniz küçükse bu model büyük gelebilir. Benim eller yaba gibi olduğu için tam oturdu![]()
O Logitech bileği kanser etmeye birebir.Fareyi bugün kargodan kendim teslim aldim. Kutu içeriği fare, type c şarj kablosu ve tanıtım kılavuz şeklinde.
Cihaz malzeme kalitesi fena değil, scroll tuşu metal sol-sağ tuşlar sessiz, ileri-geri tuşları sesli.
Hassasiyet olarak fena değil. 3 fark cihaza bağlantı yapabiliyor usb + 2 adet bluetooth
Üstteki aydınlatmada renk geçişleri ve açıp kapatmak mümkün.
Kullandıkça sarj durumunu buraya eklerim.
![]()
![]()
![]()
üründe kalite hissiyatı var tabi kullandıkça daha net şeyler söylebilirim. 90x40cm pad sipariş verdim bakalım performansı nasıl olacak.Güle güle kullanın.
Mx vertical ile aynı bantta üretilmiş gibi
Bileğe yaptığı etkiyi merakla bekliyoruz.
Boyası çıkmasın yeterli.Mouse padimiz geldi. Malzeme kalitesi güzel ince değil, zeminde kaymiyor. Köşeleri dikişli rahatız edici koku almadım.
Fare pad uyumunu kullanım yaptıkça eklerim.
ürün linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
2 Ay zamanımız var.Boyası çıkmasın yeterli.
Sana bir masa çizmeliyiz.![]()
dpi tuşuna elim çarpması haricinde sorun yaşamadımHortingen ve merhaba.
Nasıl dikey fare kullanmak, 3 ay geçmiş aradan, illaki fikir yürütecek kadar kullanılmıştır. Bazı sorularım olacak:
Roll teker boşa alınabiliyor mu?
Bu benim için önemli. Fena alıştım. Kimilerinde (logilerin bazı modellerinde) teker, arkasındaki tuşla boşa alınıyor ve tık tık ederek dönme yerine fıldır fıldır dönme moduna geçiyor. Tek fıldırdatma ile 1000 satır kaydırmak mümkün oluyor. Çokomelli özellik.
Pad olmadan kullanılabiliyor mu?
Parlak olmayan sunta ya da mdf lam yüzeylerde çalışması nasıl. Bildiğin masa yani. İmleç hoplaması zıplaması, sağa çekince sola, sola çekince yukarı aşağı hoplama zıplama derdi var mı? Özellikle fotoşokta pathleme işlerinde imlecin kıpraşmaması önemli benim için. Ucuz fareler hep çöp oldu bu yüzden.
Okkası nasıl?
Olabildiğince ağır olması, path çizerken kontrolün kolay olmasını sağlıyor. O yüzden dün akşam niyeti bozup ergo s falan baktım. 250 gramFiyatı da öyle tabi.
El netice: Gözü karartıp Ergo S ya da MX serisi bişeye eşşşşek yükü ile para gömmek ya da bu (olmadı benzeri bi şeye) az para vermek arasında kaldım. İşler çok ama çok seyreldi. Kepenk indirdim gibi bişey. Gerçi gelince de tek işte çıkarırım mesarifini. Ama dediğim gibi, iş görür birşeyse neden o kadar parayı saçalayayım, sonuçta ağaçtan toplamıyoruz, hiç kolay değil, yaşlandım; rötuşta gözlerim, dekupede bileğim zortluyor artık.
Teşekkür.
dpi tuşuna elim çarpması haricinde sorun yaşamadımGünlük kullanım için güzel oyun için aynı şeyi söyleyemem.
HayırRoll teker boşa alınabiliyor mu?
Padsiz tepkimeleri biraz kötüPad olmadan kullanılabiliyor mu?
bayağı hafifOkkası nasıl?