Dikey Mouse tavsiye

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
Arkadaşlar malumunuz klasik fareler uzun süre kullanımda bilek ağrısına neden olmakta. Şuan kullandığım Logi M185 farenin scroll tuşu randımanlı çalışmıyor yeni fare almışken ergonomik dikey fare alayım diyorum.

Dikey - vertical mouse kullanıp tavsiye verecekler arkadaşlar görüşlerinizi alalım.

lift-vertical-ergonomic-mouse-business-og-image.webp

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
920
ben çözümü mouse u masanın ucunda kullanarak buldum bilek masaya temas etmiyor avuç kısmını masanın köşesine denk getiriyorum, epeydir idare ediyor. Takipteyim bakalım nasıl mouseler çıkacak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
ben çözümü mouse u masanın ucunda kullanarak buldum bilek masaya temas etmiyor avuç kısmını masanın köşesine denk getiriyorum, epeydir idare ediyor. Takipteyim bakalım nasıl mouseler çıkacak
şuan bende o şekilde kullanıyorum. Bacak kalınlığında kolum olduğu için bu seferde omzun uyuşuyor kolumun altına yastık koyarak destek veriyorum.

I Çevrimiçi

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
223
şuan bende o şekilde kullanıyorum. Bacak kalınlığında kolum olduğu için bu seferde omzun uyuşuyor kolumun altına yastık koyarak destek veriyorum.
Selamlar başkan omuz ağrısından ötürü monitörü sol çapraz yapıp sağ kol masada olacak şekilde tavsiye edebilirim.
Cİhaz olarak da Mx master 3s + bilek destekli mousepad.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
Selamlar başkan omuz ağrısından ötürü monitörü sol çapraz yapıp sağ kol masada olacak şekilde tavsiye edebilirim.
Cİhaz olarak da Mx master 3s + bilek destekli mousepad.
Ağırlık antrenmanı yaptığım için kollarım ciddi şekilde kalın uzun süre askıda kalırsa omuz yemiyor. Dislerimi fırçalarken bile omuzlarım yoruluyor :kiskis

Mecburiyen berjerin sağ tarafını yastıkla besleyip kolumu üzerine koyuyorum :slap

I Çevrimiçi

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
223
Sota Sota videoyu yapan yapmış diyerek izledim.
Çalışma ortamına kuramadıgim düzeni adam kafede 2 dk da kurdu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
Logitech MX Vertical serisi dikkatimi çekti fakat bu ürün 2 farklı boy seçeneği var. Bana MX hanıma lift modelini mi alsam diyorum total 5k mal olacak.

Geri
Üst Alt