Salih445
Süper Üye
- 21 Mar 2021
- 861
Logitechte istediğin tarzda yok muyduGeri dönüşlerin olumlu oluşu ve fiyat olarak cezbetmesi nedeniyle linkteki ürünü aldım.

Şaka bir yana hayırlı olsun
Logitechte istediğin tarzda yok muyduGeri dönüşlerin olumlu oluşu ve fiyat olarak cezbetmesi nedeniyle linkteki ürünü aldım.
Fiyatının düşük oluşu beni cezbetti. Olurda bu tasarıma alışamazsam enazından cepten cepten fazla para çıkmamış olur.Logitechte istediğin tarzda yok muydu
Şaka bir yana hayırlı olsun
Güle güle kullanın.Not eliniz küçükse bu model büyük gelebilir. Benim eller yaba gibi olduğu için tam oturdu![]()
O Logitech bileği kanser etmeye birebir.Fareyi bugün kargodan kendim teslim aldim. Kutu içeriği fare, type c şarj kablosu ve tanıtım kılavuz şeklinde.
Cihaz malzeme kalitesi fena değil, scroll tuşu metal sol-sağ tuşlar sessiz, ileri-geri tuşları sesli.
Hassasiyet olarak fena değil. 3 fark cihaza bağlantı yapabiliyor usb + 2 adet bluetooth
Üstteki aydınlatmada renk geçişleri ve açıp kapatmak mümkün.
Kullandıkça sarj durumunu buraya eklerim.
![]()
![]()
![]()
üründe kalite hissiyatı var tabi kullandıkça daha net şeyler söylebilirim. 90x40cm pad sipariş verdim bakalım performansı nasıl olacak.Güle güle kullanın.
Mx vertical ile aynı bantta üretilmiş gibi
Bileğe yaptığı etkiyi merakla bekliyoruz.