Devletimize Feda Olsun

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Nankörlük etmeyin lütfen, 1100 odalı sarayımız var, Putinin var mı? Marke Rutte nerede yaşıyor mesela? Muhtemelen bir bungalov evi vardır fakirin. Bizi kıskanmasın da ne yapsın adam?

Eee bu itibarın da birazcık ama çok değil yani çerez parası dolayında bir gideri ve vergisi olacak tabi.

Tekrar ediyorum lütfen nankörlük etmeyin.

Hollanda da yaşıyorsunuz ancak Çerez Parası konusunun ne olduğunu hatırlıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum :)
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam benzerini yazacaktım vaz geçtim sarayımız ve nur topu gibi türk tipi =(padişahımız) başkanımız oldu daha ne olsun yapılanları görmezden gelmeyin teşekkür edin Nerden nere geldik:hihi

RTRRRRR.png

sahi yok muydu acaba?
kapak-ic_16_9_1529568805.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bizi kıskanan Hollanda'da yaşıyorum, vergi çok fazla orada da ama hasta, işsiz kaldığında devlet sınırsız bakıyor, kira yardımı, çocuk yardımı, tatil yardımı dahil. Kimse yol yaptım diye övünmuyor zira zaten bunun için vergi alıyor, üzerine yaptığı yoldan para almıyor zira parasını vergi ile ödedik. Maaşlardan kesinti olur vergi vs ama işsiz kalirsam ne yaparım, çocuğum nasıl okula gidecek diye dert etmezsin. İllaki oranında zorlukları var ama devede tırnak diyelim. Vergi alınsın ama bana geri dönüşü yoksa feda falan olmasin
Yurt dışında yaşayıp da, gerçekleri görebilmeniz güzel şey. Teşekkürler.

Biz daha Avrupa'da 1400 birim asgari ücret ile 1400 litre akaryakıt alınabildiğini bazı gafillere anlatamadık.

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
İşin ucu iktidarda ak parti olunca yok bilmem ne vergiymiş vergi veryansındır gidiyor?.-burdan fazla vergi çıkarmayalım lütfen-
Ama malum olsa ses etmeyecekler bilmem eskisi şu kadar zarara uğrattı v.s v.s zam zam zam verecekler?
Bende iktidarda belediyede hangi parti olursa olsun -bazısı hariç- çeşitli nedenlerde zam yapılmasına karşıyım.
İstanbulu alan halka ucuzluk sunacağız dedi zam verdi ?Birazdan ?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Yurt dışında yaşayıp da, gerçekleri görebilmeniz güzel şey. Teşekkürler.

Biz daha Avrupa'da 1400 birim asgari ücret ile 1400 litre akaryakıt alınabildiğini bazı gafillere anlatamadık.
Orada şuan Türkiye'deki herseyim mükemmel olduğunu söyleyen %98 lik bir kesim var, ben sürekli geri dönün o zaman bu klise çanlarında neden yaşıyorsunuz dediğimde hep bir bahaneleri var ?bana kalsa benim oy hakkım bile olmamalı Türkiye'de yaşamadığım sürece.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam benzerini yazacaktım vaz geçtim sarayımız ve nur topu gibi türk tipi =(padişahımız) başkanımız oldu daha ne olsun yapılanları görmezden gelmeyin teşekkür edin Nerden nere geldik:hihi

RTRRRRR.png

sahi yok muydu acaba?

Ben dogdugumda bir magaradaydik. Babam mamut avlamis postunu battaniye olarak kullaniyordum.

Annem keza borek aciyordu magara icinde bir tas firinimiz vardi. Konu komsu gelir haka haka dansı yapardık. Cok guzel gunlerdi cok.

Manisa dolma yapragi ile dolasmanin keyfi bir baska idi. Efil Efil alttan eserdi pisik derdim yoktu.

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Bizi kıskanan Hollanda'da yaşıyorum, vergi çok fazla orada da ama hasta, işsiz kaldığında devlet sınırsız bakıyor, kira yardımı, çocuk yardımı, tatil yardımı dahil. Kimse yol yaptım diye övünmuyor zira zaten bunun için vergi alıyor, üzerine yaptığı yoldan para almıyor zira parasını vergi ile ödedik. Maaşlardan kesinti olur vergi vs ama işsiz kalirsam ne yaparım, çocuğum nasıl okula gidecek diye dert etmezsin. İllaki oranında zorlukları var ama devede tırnak diyelim. Vergi alınsın ama bana geri dönüşü yoksa feda falan olmasin
Nüfüs kaç nasıl yapıyorlar çözüm ne nasıl oluyor işsiz kalırsan bol keseden vermesi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RTRRRRR.png

sahi yok muydu acaba?
En azından eskisinden iyi sıkıntısı yokmudur var tabi.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Nüfüs kaç nasıl yapıyorlar çözüm ne nasıl oluyor işsiz kalırsan bol keseden vermesi?
Adamlar yönetmeyi biliyor ?bol keseden değil vergiyi bilinçli kullanıyor, üretiyor, Konya kadar yerde dünya tarımında 2 yada 3. Ve evet yıllarca işsiz kalsan yine maaş alıyorsun. Bir insanın yaşamını idame edecek kadar hatta tatil parasını verecek kadar düzenli bir ülke. Okullar parasız vs

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Adamlar yönetmeyi biliyor ?bol keseden değil vergiyi bilinçli kullanıyor, üretiyor, Konya kadar yerde dünya tarımında 2 yada 3. Ve evet yıllarca işsiz kalsan yine maaş alıyorsun. Bir insanın yaşamını idame edecek kadar hatta tatil parasını verecek kadar düzenli bir ülke. Okullar parasız vs

images-3aedfb256cda64cd9.jpg

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Nasıl mesela ?
Bol keseyi ak parti yapmaz sadece ,chp de yapar uymaz istanbul belediyeyi alan halka ucuz yaşam vaad etti zamlarını gördük?
Konya kadarsa türkiye hollanda birmi?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Nasıl mesela ?
Bol keseyi ak parti yapmaz sadece ,chp de yapar uymaz istanbul belediyeyi alan halka ucuz yaşam vaad etti zamlarını gördük?
Konya kadarsa türkiye hollanda birmi?
Söyle düşün adamlarda toprak yok, bizde en verimli topraklar var ama dışarıdan patates, soğan, saman getiriyoruz ?sen herseyi satın alırsan sonunda tek gelirin vergi olur, trafik cezaları olur sonunda onları da odeyemeyecek halk kalır ve batarsın. Uretir sürekli sen satarsan kasalarını doldurursan o zaman halkına refah sunarsin. Adamlar küçücük ülkede mucizeler yaratıyor çünkü üretiyor, sen onun kaç katı büyük, tarihi, turistik, verimli topraklar, bor madenleri, petrol vs herseye sahipsin ama üretim yok ?nasıl refah süresin

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Söyle düşün adamlarda toprak yok, bizde en verimli topraklar var ama dışarıdan patates, soğan, saman getiriyoruz ?sen herseyi satın alırsan sonunda tek gelirin vergi olur, trafik cezaları olur sonunda onları da odeyemeyecek halk kalır ve batarsın. Uretir sürekli sen satarsan kasalarını doldurursan o zaman halkına refah sunarsin. Adamlar küçücük ülkede mucizeler yaratıyor çünkü üretiyor, sen onun kaç katı büyük, tarihi, turistik, verimli topraklar, bor madenleri, petrol vs herseye sahipsin ama üretim yok ?nasıl refah süresin
Muhatap olduğun düşünceye gerçekleri anlatmak mümkün değil, bu yüzden boş yere emek harcama lütfen. Biraz daha üsteleyince konu hep farklı yerlere gidiyor maalesef. Tecrübeyle sabittir.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Muhatap olduğun düşünceye gerçekleri anlatmak mümkün değil, bu yüzden boş yere emek harcama lütfen. Biraz daha üsteleyince konu hep farklı yerlere gidiyor maalesef. Tecrübeyle sabittir.
Kesinlikle, aslında ben uzun yıllardır bu gibi şeyleri asla tartışmıyorum, çok yorucu ve tamamen haybeye bir durum. İsteyen istediğini düşünür ve kimse kimseyi değiştiremez.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
İşin ucu iktidarda ak parti olunca yok bilmem ne vergiymiş vergi veryansındır gidiyor?.-burdan fazla vergi çıkarmayalım lütfen-
Ama malum olsa ses etmeyecekler bilmem eskisi şu kadar zarara uğrattı v.s v.s zam zam zam verecekler?
Bende iktidarda belediyede hangi parti olursa olsun -bazısı hariç- çeşitli nedenlerde zam yapılmasına karşıyım.
İstanbulu alan halka ucuzluk sunacağız dedi zam verdi ?Birazdan ?

Tabi kesin öyle olmuştur. A Haber'i izlemeyi bırakmalısın. ?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bir süredir buradayım, araba fiyatları, vergiler, bugün bir konuda vize ücretleri hakkında bilgi sahibi oldum. Uzun zamandır haberim yoktu bunlardan. Ben herseyi bıraktım oradaki bir araba fiyatını paylaşayım istedim ?hala bu kişilerin bizleri kıskandığını düşünen varsa varsın düşünsün. İki kişi çalışıyorsa 1 ayda bir araba alabilir

20200722_131957c6f1101d1ef9438b.jpg

Geri
Üst Alt