Hocam şöyleSon durum ne oldu?
Dün Saat 14:00-21:37 arası sıfır sorun 21:37 kombiyi açtık kombi calıstıktan sonra yaklasık 20-25 dk sonra 22:05 gibi falan ekran git gel yapma başladı(size söylemiştim.
Bugün Saat 15:00 dan yine 21:40 a kadar sıfır sorun iken az önce yani yine 15-20 dk sonra ekran ilk gitgelini yaptı.Bundan sonra artık yaklasık 1 saat icinde falan tekrar yapar diye tahmin ediyorum.
Yarın kendi prizimde farklı uzatma kablosu ile deneyeceğim.Uzatma kablosunda sorun var mı bakacağım.
Eğer aksam yine kombi acılısında yaparsa bu defa uzatma kablosuyla banyodaki prizden falan elektrik cekeceğim kombi acıkken bir de ona bakacağım bakalım tepkiler ne olacak.
Allah yardımcımız olsun hocam valla ya çözüm bulunamadığı zaman insanı zorluyor kesinlikleYok benimki PC ile ilgili değil .. evim deki bir havalandırma tertibatıyla ilgili
Elektrik tesisatımda bir gariplik var. Yardım lütfen.
Arkadaşlar merhaba, Yıllar önce Samsung TVim de yaşadığım sorun sonucu bu forumu bulmuş ve oldukça da yararlı olmuştu .. TV yi halen, öyle ya da böyle kullanıyorum :) Şu anki sorunum çok daha karmaşık... elimden geldiğince sizlere detay vermeye çalışacağım. Uzun konu için şimdiden özür...tavsiyeforumu.com
Burada size cevap yazan çoğu kişi ile birlikte "Kemal'e erdik" ama bulamadık sebebini.. çokta uğraştım..
Sıkıntım yaşadığım yerde iyi bir elektrikçi bulup getirmemin gerçekten zor olması ve gayette yüksek bir maliyete çıkabilecek olması ...
Neyse.. bakıcaz artık bir çaresine