Merhaba Arkadaşlar,
Kullandığım pc monitörü, pc açıldıktan yaklaşık 2 saat bazen 3-4 sonra falan 1-2 saniyeliğine açılıp kapanıyor bu ilk açılıp kapanma gerçekleştikten yaklaşık 30 dk sonra tekrar aynısı oluyor.1 saniye falan sürüyor kapanıp açılması sonra yine bir müddet daha kullanıp tekrar ediyor en uzun sorunsuz kullanımı ilk açılışta yaptırıyor o da dediğim gibi 2-3 saat falan.Win 10 işletim sistemine sahibim.Denediğim çözümler ;
Şimdiden teşekkür ederim dostlar.
Kullandığım pc monitörü, pc açıldıktan yaklaşık 2 saat bazen 3-4 sonra falan 1-2 saniyeliğine açılıp kapanıyor bu ilk açılıp kapanma gerçekleştikten yaklaşık 30 dk sonra tekrar aynısı oluyor.1 saniye falan sürüyor kapanıp açılması sonra yine bir müddet daha kullanıp tekrar ediyor en uzun sorunsuz kullanımı ilk açılışta yaptırıyor o da dediğim gibi 2-3 saat falan.Win 10 işletim sistemine sahibim.Denediğim çözümler ;
- Farklı DVI kablo farklı HDMI kablo kullandım sorun çözülmedi
- Kasanın içini tamamen temizledim fanları falan yine aynı
- Ekran kartını komple söktüm sadece onboard üzerinden hem hdmi hem dvi dan görüntü aldım belirli süre sonra yine aynı sorun..
- Hatta ses kartımdaki jakları bile cıkardım onboard girişe taktım.
- Rami de kontrol ettim slotları falan temizledim iyice yerine oturduğundan eminim tek slot ram kullanıyorum bu arada.
- Üstüne de pc yi çok yoğun stres testine soktum 1 saatlik, o esnada bile herhangi bir gidip gelme olayı olmadı işlemci ısısı ortalama 70 C 'Yi gördü test esnasında..Bu da çok abartılacak bir seviye değil bilirsiniz.
- Ekran kartı driverlarına kadar güncelledim.
- Temiz format atıldı sorun aynı
- 0 km yepyeni monitör bile aldım denedim onda da sorun aynı.
- Bios en güncel sürümde
Şimdiden teşekkür ederim dostlar.