Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,656
- 40
Bana manipülasyon yapıyorsunuz gibi geldi veya sizin kendi görüşleriniz değilse manipülasyona uğruyorsunuz. Her iki tarafın da HDP desteği olmadan seçimi kazanması imkansız. Fakat özerklik verme, heykel dikme gibi şeyler hayalden ibaret, kimsenin ağzından böyle bir şey çıkmadı. İktidar medyasının sizlere pompaladığı şeylerden 100 tanesinin 99'u külliyen yalan ve iftiradan ibaret.Sinan Oğan düşüncesi hep ağır basmakta. Herkesin görüşüne saygı duyarım elbette fakat akp ve chp den sonra 3 üncü parti hdp gerçeği var ve 6 lı masada güçlü olarak hdp de var. Kimse bunun hesabını yapmıyor sanırım.
Özeklik verilecekmiş, bakan bilmem kimin heykeli dikilecekmiş. Ülkemde bebek katillerinin heykelini diktirmektense şuan tamda denize düşen misali yılana sarılmak vakti.
O gitsinde ne oluyorsa olsun kafasında olunursa zor günlerin yaşandığı bu donemden sonra dahada zor günler bizleri bekler diye düşünüyorum
İha kardan siha lardan rahatsız olanlar için bir sorgulama yapmak gerekli
Artık bu seçim bence Vatan meselesi olmuştur. İnşallah Ülkemizin ve geleceğimiz için en hayırlısı olur
Ama biz Öcalan mektubunu unutmadık, malum kişinin kardeşinin devlet kanalına çıkarılmasını, Habur'da teröristlerin davul zurna ile karşılanmasını, İbrahim Tatlıses'i de yanlarına alıp megri megri türkü söyleyenleri unutmadık...
O kadar çok yalan ve iftiraları var ki, ne hepsini hatırlamak mümkün ne de hepsini yazabilmek. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı (O zaman Başbakan idi) çıkıp halkın gözlerine baka baka yalan söyledi. Benim türbanlı bacıma saldırdılar, görüntüleri bu Cuma yayınlayacağız demesinin üzerinden sanırım 550'den fazla Cuma geçti.
Hiçbir şey bilmiyorsanız 20 yıl önceki serveti ile şimdiki servetine bakın. Sedat Peker ile Muhammed Yakut'un anlattıkları başka bir Avrupa ülkesinde olsa kıyametler kopardı. Bu iktidarın bu ülkeye verdiği zararın şu an farkında değilsiniz ancak ilerleyen yıllarda tarih kitaplarına dahi konu olacak.
Öyle bir hava pompalanıyor ki, sanki hükümet değişince bütün askeri projeler (iha'lar, siha'lar vb.) sonlanacakmış gibi. Öyle bir şey yok. Kaldı ki bu projelerin nerdeyse hepsinin temelleri bu hükümetten çok önce atıldı.