teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Haydaaaaaa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
E onlarda anladılar Emmi Abbas yolcuHaydaaaaaa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne şarkıydı be ,"haydi abbas"E onlarda anladılar Emmi Abbas yolcu
İnan bu saatte bastık kahkahayı ,ben gülünce hanım gelip baktı neye gülüyorum diye ,ve biz karı-koca bastık kahkahayı.Allah da seni güldürsün sevgili necatiÖnce Vekilİnce'ydi şimdi Çekilİnce oldu.
pazartesi günü millet olarak güleriz inşallah.İnan bu saatte bastık kahkahayı ,ben gülünce hanım gelip baktı neye gülüyorum diye ,ve biz karı-koca bastık kahkahayı.Allah da seni güldürsün sevgili necati
İşte zaten bu tür söylemlerden dolayı kaybedecekse kaybedecek Ak Parti iktidarı.Sinan Oğan düşüncesi hep ağır basmakta. Herkesin görüşüne saygı duyarım elbette fakat akp ve chp den sonra 3 üncü parti hdp gerçeği var ve 6 lı masada güçlü olarak hdp de var. Kimse bunun hesabını yapmıyor sanırım.
Özeklik verilecekmiş, bakan bilmem kimin heykeli dikilecekmiş. Ülkemde bebek katillerinin heykelini diktirmektense şuan tamda denize düşen misali yılana sarılmak vakti.
O gitsinde ne oluyorsa olsun kafasında olunursa zor günlerin yaşandığı bu donemden sonra dahada zor günler bizleri bekler diye düşünüyorum
İha kardan siha lardan rahatsız olanlar için bir sorgulama yapmak gerekli
Artık bu seçim bence Vatan meselesi olmuştur. İnşallah Ülkemizin ve geleceğimiz için en hayırlısı olur
HDP vs hepsi hikaye yalan dolan siyaset böyledir legal parti politik olarak dışlanamaz çadır mahkemeleri kuruldu terorist tayfası affedildi onlarla masaya oturulduSinan Oğan düşüncesi hep ağır basmakta. Herkesin görüşüne saygı duyarım elbette fakat akp ve chp den sonra 3 üncü parti hdp gerçeği var ve 6 lı masada güçlü olarak hdp de var. Kimse bunun hesabını yapmıyor sanırım.
Özeklik verilecekmiş, bakan bilmem kimin heykeli dikilecekmiş. Ülkemde bebek katillerinin heykelini diktirmektense şuan tamda denize düşen misali yılana sarılmak vakti.
O gitsinde ne oluyorsa olsun kafasında olunursa zor günlerin yaşandığı bu donemden sonra dahada zor günler bizleri bekler diye düşünüyorum
İha kardan siha lardan rahatsız olanlar için bir sorgulama yapmak gerekli
Artık bu seçim bence Vatan meselesi olmuştur. İnşallah Ülkemizin ve geleceğimiz için en hayırlısı olur